“Ik heb al heel veel verschillende werkzaamheden in het leven gedaan. Tijdens het internettijdperk (eind 90) was ik verantwoordelijk voor een hele grote afdeling support medewerkers van de nu grootste kabelmaatschappij van Nederland. Ik vond hier echter niet mijn geluk, en ben dan ook naar Frankrijk vertrokken om daar vijf jaar een eigen hotel te runnen (ze is nog steeds heel populair: hotel le marronnier). Ik vond mijn nieuwe liefde daar en kwam weer terug naar Nederland. En toen, toen begonnen de reis kriebels. Motorrijden door Zuid-Amerika, naar Albanië en lekker samen naar Cuba, op de bonnefooi. Duiken heb ik geleerd in Australië, een super ervaring, ’s morgens om 6u vanaf je live a-board  de warme Pacific in. Mijn zus en zwager vertrokken naar Bonaire en zo kwam het Caribische gebied in zicht. Australie was mooi, Bonaire (en later Belize) waren echt relaxed. No hurries vakanties!

Via via leerde ik BON travel kennen, waar ik nu samen met Suzanne de trotste eigenaar van ben. We zijn een bedrijf met passie voor reizen naar mooie eilanden. Of je nu wilt duiken, lekker wilt luieren of bijvoorbeeld wilt gaan trouwen/huwelijksreis wilt gaan maken.

Bon travel heeft heel veel kennis en weet bijna alles over de eilanden. Weten we het antwoord niet, dan gaan we het vinden. En dat is onze kracht, al 14 jaar lang. Wat ik bij BON travel doe? Heel veel nadenken over mooie nieuwe bestemmingen of accommodaties. Daarnaast vind ik het super leuk om mensen te vertellen over de mogelijkheden in het Caribische gebied. Kortom, mijn ervaringen doorgeven aan mensen die dat ook graag willen, leef je droom!”

  • Specialiteit: Op Bonaire kan hij je de weg wijzen als je het niet meer weet, hij kent alle wegen uit zijn hoofd. Geen vraag te gek over duiken. En sinds november 2013 kan hij je heel lang vertellen over Belize
  • Eilanden / accommodaties bezocht: alle bestemmingen van BON travel, helaas paste Saba niet in het schema.
  • Zijn top-5 bestemmingen: Bonaire, Belize, St. Lucia, St.Barth en St.Maarten
  • Spreekt: Nederlands, Duits, Engels en Frans
  • Aantal duiken: Rond de 200
  • Favoriete Duikspot Bonaire: Alice in Wonderland en Angel’s City
Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt