Ik heb mijn opleiding gevolgd aan de Hotel Management Hotelschool in Leeuwarden. Voor mijn afstudeerstage ben ik in 1998 gaan stage lopen bij 4 samenwerkende restaurants in de regio Baarn/Lage Vuursche. Suzanne de Rooij was daar mijn stagebegeleider. In die tijd begon haar vader met het opzetten van toen nog Bonaire Fun Travel en ik heb dat dus vanaf de zijlijn (Suzanne en ik waren inmiddels vriendinnen) meegemaakt. Toen het bedrijf zo begon te groeien dat Suzanne bij haar vader ging werken, nam ik haar managementfunctie over in het restaurant

Tijdens mijn stage heb ik ook mijn man leren kennen in 1 van de restaurants waar ik werkte. En in 2002 waren Suzanne en ik tegelijk zwanger! Maar na de geboorte van onze dochter Liselotte in 2003 viel het combineren van twee banen in de horeca (papa en mama allebei) met het ouderschap ons toch wel zwaar. Suzanne kwam met het voorstel om weer met haar te gaan samenwerken en wel bij Bonaire Fun Travel! En op 15 november 2003 kwam ik in dienst. In december van datzelfde jaar mocht ik al meteen gaan kennismaken met Bonaire, hoe geweldig is dat?

Inmiddels werk ik dus al ruim 10 jaar bij Bonaire Fun Travel/BON travel. Ik heb in de loop der jaren een vaste en trouwe klantenkring opgebouwd en ben daar natuurlijk erg trots op. Het is fijn om gewaardeerd te worden. Binnen BON travel doet eigenlijk iedereen hetzelfde werk, maar natuurlijk is er wel een verdeling: ik verzorg vooral de boekingen, dus zorg ik ervoor dat tickets worden geboekt en hotels besproken. Ook de facturering naar de klant en later de ticketafgifte etc verzorg ik meestal. Verder begeleid ik de stagiaires die BON travel in dienst heeft. En tot slot is mijn specialiteit het verzorgen van huwelijken op Bonaire en Curaçao. Ik heb al voor heel wat gelukkige bruidsparen en hun familie een prachtige huwelijksdag en -reis op Bonaire of Curaçao verzorgd.

Wat zeggen anderen over Nicole: vrolijk, gezellig, heel precies en toch ook een rommelkont! (je moet altijd mijn bureau zoeken onder de papieren, maar ik weet precies waar alles ligt dus niet aan komen!)

Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt