In Egypte heb ik snorkelend kennisgemaakt met de onderwaterwereld. Dit was echt super en zodoende kreeg ik meer interesse in bestemmingen die bekend staan om de onderwaterwereld.

Op de Vakantiebeurs heb ik eens een folder van BON travel (toen nog Bonaire Fun Travel) meegenomen en toen ik vanuit mijn opleiding op zoek moest naar een stage wist ik dan ook precies waar ik stage wilde gaan lopen.

In november 2012 begon mijn stage bij BON travel en tijdens deze stage heb ik ontzettend veel geleerd over de bestemmingen, het samenstellen van reizen, maar ook over klantgerichtheid en service. Want dat is BON travel; mensen persoonlijk helpen en proberen alles tot in de puntjes te regelen.

Na een half jaar zat mijn stage erop en kon in mijn Toerisme diploma op het Aventus in Apeldoorn in ontvangst nemen. Sinds september 2013 ben ik weer terug bij BON travel, en nu als vaste medewerkster.

Ik houd me voornamelijk bezig met nieuwe aanvragen, het uitwerken van offertes, het boeken van reizen en de administratie.

In november 2013 ben ik op studiereis geweest naar Curaçao en Bonaire en in de zomer van 2014 heb ik als vakantie het ABC-tje gedaan. Want wauw, wat is het daar relaxed, het ultieme vakantiegevoel…

Het is zó gaaf om uit m’n eigen ervaring over de eilanden te kunnen vertellen en ik hoop dat ik nog vele mensen enthousiast mag maken! Wat zeggen anderen over Sharone: zorgzaam, gedreven en accuraat

Specialiteit: ABC-tjes

Eilanden bezocht: Aruba, Bonaire en Curaçao.

Haar top bestemmingen: ik kan niet zo goed kiezen tussen de ABC-eilanden, verder blijft Griekenland mijn favoriet!

Spreekt: het liefst Nederlands

Grootste hekel aan: regen, kou en treinvertragingen

Aantal duikeneen introductieduik, maar dit is niet helemaal mijn ding geloof ik, ik houd het voorlopig bij snorkelen ;-)

Favoriete drankFrappe; Griekse ijskoffie

Favoriete eten: Grieks

Slogan: Feel life, travel often!

Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt