natuur-belize

Belize

Belize is onze absolute topper wat een vakantie in de natuur betreft. In het azuurblauwe wateren steken de schitterende atollen prachtig af. Langs de kust vind je verschillen brede witte zandstranden. En de mooiste natuur kun je bewonderen in de binnenlanden van Belize. Ontdek de schitterende regenwouden met enorme bomen, kleurrijke tropische dieren en bijzondere planten. Volg het geluid van de brulaap, zie de toekans voorbij vliegen, kijk op veilige afstand naar de luipaarden en verwonder je de unieke neus van de miereneter.

Maatwerkreizen Natuur & Caribbean

Bon travel is gespecialiseerd in maatwerkreizen naar de Caribbean. Ben je een liefhebber van natuur en wil je naar de Caribbean? Neem gerust contact op met Bon travel of vul onze maatwerk offerte in. We zoeken graag samen met je naar de ultieme reis. Onze reisexperts adviseren je graag en zoeken graag samen met je naar de bestemming(en) / reis die bij je past.

St. Eustatius

St. Eustatius maakt deel uit van de bovenwindse Caribbean. Daarbij is het ontstaan uit een vulkaan. En het is ook nog eens een rustig eiland met zonder massatoerisme. Alle top ingrediënten voor een schitterende natuur. En dat klopt! Ga wandelen in het schitterende regenwoud rondom de slapende vulkaan de Quill en ontdek de vele plantensoorten, vogels en andere dieren zoals slangen, kikkers, spinnen, landkrabben, leguanen en kleurrijke vlinders.

Dominica

Dominica wordt ook wel Nature Island of the Caribbean genoemd. En dat is terecht! Met 365 rivieren, hoge bergen, de langste wandeltrail van de caribbean, regenwoud, vulkanische kraters, natuurlijke hottubs, watervallen, fruitbomen en meer is Dominica een waar paradijs voor natuurliefhebbers.

stlucia-natuur

St. Lucia

St. Lucia is een bovenwinds eiland en heeft dus een prachtige groene natuur. De piton’s vormen een zeer fotogeniek uitzicht op veel locaties op het eiland. Ze staan dan ook zeer terecht op de werelderfgoedlijst. Een tocht door het regenwoud op St. Lucia zal alle natuurliefhebbers een groot plezier doen.

Saba

Het kleine eiland Saba is de top van een oude vulkaan. De hoogste berg Mount Scenery is begroeid met diverse oude bomen. In het tropische regenwoud hangt vaak een mystieke nevel. Wandelend in het woud kom je diverse kleurijke kolibries tegen.