Arkefly vanaf november naar St. Maarten

vrijdag, 31 juli, 2015

We kondigden dit geweldige nieuws al eerder aan: Arkefly gaat met ingang van november op St. Maarten vliegen. Arkefly biedt op woensdag en zondag vluchten aan naar St. Maarten, met de comfortabele nieuwe Dreamliner. En dat is erg goed nieuws! Niet alleen voor liefhebbers van St. Maarten, ook vooral voor Island Hoppers!


Eventdatum: November 1, 2015 - March 30, 2016
Locatie:St. Maarten

St. Maarten is namelijk het perfecte vertrekpunt voor combinatiezen naar Bovenwinde eilanden als: Saba, St. Eustatius, Antigua, Dominica, Anguilla, St. Barth, St. Lucia. Maar ook de combinatie met het benedenwindse Aruba, Bonaire, Curaçao sluit nu goed aan. Vlieg heen naar St. Maarten en terug naar Nederland vanaf een van de ABC-eilanden! Je begrijpt dat BON travel als Caribische combinatiereis specialist zo blij wordt van dit nieuws! En dan mogen we dit samen met Arkefly ook nog eens feestelijk introduceren met een mooie aanbieding. Bedenk je eigen combinatiereis op maat en profiteer daarbij nu van een extra scherpe prijs!

Boek jouw reis naar St. Maarten of combinatiereis met St. Maarten voor 12 augustus 2015. Deze aanbieding is geldig voor reizen vanaf november t/m 9 december en 6 januari t/m 30 maart 2016 (m.u.v. 21 t/m28 februari 2016).Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt