Nieuw bij Bon travel: New York & Belize

vrijdag, 4 december, 2015

Onze nieuwste reis is geboren uit het feit dat Belize niet direct te bereizen is. Het is nodig om via Amerika te reizen. Via Atlanta is een van de voordeligste en efficiëntste routes om naar Belize te reizen. Maar voor een paar tientjes extra kun je vaak ook via New York naar Belize vliegen. Voor de collega’s op kantoor was de keuze tussen een airport hotel op Atlanta of shoppen, uitgaan en toerist zijn in New York niet lastig. Eindelijk de mogelijkheid om de beroemde hotspots van New York (het vrijheidsbeeld, time square, broadway, 5th street, Central Park, etc.) eens in het echt te zien!

 


We zijn ons er van bewust dat New York voor een Caribbean specialist een beetje een vreemde eend in de bijt is. En ook de combinatiereis Belize en New York vormt een bijzonder contrast . Daarom boden we deze reis tot voor kort alleen nog maar ‘achter de schermen aan’. Omdat we er zoveel enthousiaste reacties op krijgen en de reis nu al regelmatig geboekt is. Introduceren we hem dan nu toch echt: De combinatiereis Belize & New York. De combinatie lijkt net als rode wijn en pure chocolade, op het oog een beetje vreemd maar samen verrukkelijk.

Van het bruisende stadsleven van een wereldstad tot de rustgevende natuur van Belize. Stond je een paar dagen eerder nog in pashokje stijlvolle kleding te passen… Belize sta je oog in oog met een brulaap. Het geluid van toeterende taxi’s, volle terrasjes en drukke winkelstraten zal overgaan in het geluid van de ruisende zee, wuivende palmbomen, en regenwoud geluiden. Van drukbezochte architectonische hoogstandjes en wolkenkrabbers tot maya tempels in de verlaten jungle van Belize. Kortom, dit is een zeer complete reis en een unieke beleving.

Bekijk de combinatiereis Belize & New York Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt