Na loungereis, nu ook de loungereis deluxe online

donderdag, 2 juli, 2015

BON travel heeft na de Combinatiereis Lounge nu ook de Combinatireis Lounge Deluxe. Vanaf St. Maarten ga je nu niet alleen naar Anguilla en St. Barth, maar ook naar Antigua! Dit eiland vormt een prachtige toevoeging op de loungereis. Samen met St. Maarten (Frans/Nederlands, Culinair, Strand) , Anguilla (Droomstranden, Luxe, Relaxt), St Barth (Frans, wijn, rumpunch, croissant, Mondaine, Idyllisch) en nu dus Antigua & Barbuda (Zeilen, Oud-Engels, Genieten, Strand, Regenwoud, kleurrijk) heb je een droomreis.

 


Al een paar jaar biedt BON travel de Combinatiereis Lounge aan. Dit is een van de populairste reizen bij BON travel. Vanaf St. Maarten ontdek je twee totaal verschillende buureilanden. Namelijk St. Barth, de perfecte mix tussen caribisch relaxt en de mondaine franse levenstijl. Dat wil zeggen: croissantjes, betalen met de euro, rumpunch, beachbars, culinaire verwennerij, idyllische baaitjes, zeilboten, groene heuvels, en meer. En het tweede eiland Anguilla is weer een wereld van verschil. Anguilla is oud-Engels, de hagelwitte en brede stranden staan regelmatig in top 10 mooiste ter wereld, luxueuze gebouwen, relaxte laid-back eiland sfeer (yeah man) en meer.

Nu komt BON travel met de loungereis Deluxe voor de echte levensgenieter. De bestemming Antigua is aan het bovenstaande rijtje toegevoegd.Antigua en Barbuda is een geweldige bestemming voor liefhebbers van een strandvakantie op Caribische droomstranden. Antigua kent niet voor niets de slogan ‘365 beaches for every day of the year’. Op deze oud Engelse kolonie geniet je voortdurend van een prachtig plaatje. De groene heuvels, hagelwitte stranden en azuurblauwe zee vormen een prachtig kleurpallet. Barbuda is middels een tocht met de ferry te bereiken. Dit eiland is bijna onbewoond en exporteert de producten zand en palmbomen. Barbuda is de relaxte plek waar BON travel ooit geweest is.

Bekijk de loungereis deluxeNeem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt