Nieuwe bestemmingen bij BON travel

donderdag, 4 december, 2014

BON travel is gespecialiseerd in reizen naar het Caribisch gebied. Ze bieden de bekende ABC-eilanden en de bovenwindse Saba, St. Eustatius en St. Maarten aan. Maar zoeken ook voortdurend naar verborgen schatten in het Caribische gebied. In de afgelopen jaren hebben ze een indrukwekkend aanbod met verrassende onbekende pareltjes in de Caribbean ontdekt.


Bon travel heeft de afgelopen jaren heel wat ontdekkingstochten ondernomen. Het doel? Op zoek naar nieuwe Caribische top bestemmingen. Een paar eilanden hebben de criteria van BON travel niet gehaald. Maar er zaten gelukkig ook een heleboel pareltjes tussen:

St. Barth: Het mondaine Franse goede leven in Caribische sfeer. Croissant & Rumpunch.
Anguilla: Perfecte combi tussen laid-back eiland vibe en welvarende levenstijl.
St. Lucia: Natuurschoon van werelderfgoed kwaliteit, romantische ambiance, verwennerij alom.
Antigua: Zeilen, oud Engelse historie, groene heuvels, azuur blauwe zee, kleurrijk Caribisch.
Barbuda: Wuivende palmbomen, kilometers lange witte poederstranden, azuurblauwe zee.
Dominica: Regenwoud, hiken, duiken, vulkanisch, bergen, natuurlijke hottubs, walvissen.

barth

St. Barth

Het voorjaar van 2013 werd het Mondaine Frans Caribische St. Barth en het Engelse laid-back chique Anguilla toegevoegd. St. Barth is bestemming waar het Franse goede leven wordt gecombineerd met het relaxte van de Caribbean. Croissantje met uitzicht op zee, drink een lekkere fles wijn leeg op het strand, proef de culinaire hoogstandjes en laat je verrassen door de vele boetiekjes.

anguilla-beyond

Anguilla

Op Anguilla kun je heerlijk ontspannen op ‘s werelds mooiste stranden. Hier wordt klinkt relaxte “Yeah Man” regelmatig. De laid-back vibe vormt een aangename mix samen met de luxueuze restaurants en resorts. Beide eilanden zijn eenvoudig met de ferry van St. Maarten te bereiken en vormen dan ook een perfecte nieuwe combinatiereis, genaamd De Loungereis.

st-lucia-blog

St. Lucia

In het najaar van 2013 werd ook St. Lucia toegevoegd. St. Lucia is de perfecte bestemming voor een romantische vakantie. De indrukwekkende puntige bergen, genaamd de Pitons, vormen een ansichtkaartplaatje samen met de azuur blauwe caribische zee, witte stranden en het immense bladerdek van het regenwoud. En dat bekijk je samen met je partner vanuit een infinitypool!

dominica-beyond

Dominica

In september 2014 is BON travel opnieuw op ontdekkingsreis geweest. En er werd een nieuwe parel gevonden. Dominica is een ware verborgen schat. Het doet bijna sprookjesachtig aan. Het is dan ook niet voor niks als filmlocatie voor de Pirates of the Caribbean gebruikt. Dominica bestaat voor het merendeel uit een immens regenwoud vol tropische vogels en planten. Overal groeien fruitbomen en dat merk je ook tijdens het ontbijt. Het is vulkanisch, dus je vindt natuurlijke hottubs in het regenwoud, zie luchtbellen uit de bodem komen tijdens het snorkelen en bewonder de unieke zwarte stranden. De perfecte omgeving voor een actieve en avontuurlijke vakantie. Ga duiken rondom Dominica. Of wandel de Waitukubuli trail van de ene kant van het eiland naar de andere kant, dwars door de regenwouden en langs de highlights van Dominica.

antigua-barbuda-beyond

Antigua & Barbuda

En we hebben weer prachtige paradijsjes ontdekt! Onze reis ging onder andere langs de ‘Twin Islands’ Antigua & Barbuda. Op Antigua geniet je voortdurend van prachtige uitzichten. Ga naar een prachtig hagelwit strand, lekker eten in een haven vol zeilboten, ontdek de rijke historie, rij door het regenwoud of ontdek de kleurrijke vissersdorpjes. Of ga snorkelen, duiken of zeilen. Op Barbuda krijg je het gevoel op een onbewoond eiland te zijn. Brede witte verlaten stranden en wuivende palmbomen, een droomplaatje.

 

Er worden samen met de bestemmingen St. Maarten, Saba en St. Eustatius prachtige combinatiereizen gemaakt. Steeds vaker maakt BON travel ze op maat. Kies de bestemmingen die bij je passen wij zorgen voor een sluitende en aantrekkelijke combinatiereis. Een groot genot is het dat naast KLM, ArkeFly met ingang van november dit jaar ook op St. Maarten gaat vliegen. St. Maarten airport is de hotspot voor bovenwindse combinatiereizen. Dat betekent dus meer flexibelere reisdata en meer kans op aantrekkelijke tarieven!Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt