Statia Fotografiereis

vrijdag, 31 juli, 2015

19 tot en met 29 juni 2016 reizen top onderwaterfotografen Els Van Den Borre & Bruno Van Saen af naar het prachtige eiland St. Eustatius. Tijdens deze reis zullen zij workshops geven aan een select gezelschap die de kneepjes uit het vak willen leren kennen. Een week lang duiken, fotograferen, evalueren, leren en gezelligheid. Deze reis is geschikt voor de beginnende, gevorderde of wedstrijd onderwaterfotograaf.


Eventdatum: June 19, 2016 - June 29, 2016
Locatie:St. Eustatius

19 Juni 2016 vertrekken top onderwaterfotografen Bruno van Saen & Els van den Borre naar St. Eustatius om daar voor de duur van 6 dagen een workshop onderwaterfotografie te geven. Met de begeleiding van Bruno en Els verzeker je jezelf van een leerzame reis. Het Belgische koppel (en vaste Buddy’s) Els Van Den Borre en Bruno van Saen startte 10 jaar geleden met duiken en na 5 jaar ging ook de camera onder water mee. Binnen korte tijd wisten ze zich naar de internationale top te werken. Al snel namen ze deel aan (internationale) onderwaterfotografiewedstrijden wat resulteerde in vele podiumplaatsen.

Wil jij meer leren over onderwaterfotografie? Dan is deze reis waarschijnlijk iets voor jou. Of je nou beginner of wedstrijdfotograaf bent. Schrijf je nu in voor deze unieke reis en zorg dat je deel uit maakt van deze leerzame reis naar St. Eustatius. Gestreefd wordt naar een aantal van 10 duikende leergierige deelnemers, maar afhankelijk van het aantal aanmeldingen kan hier nog van worden afgeweken.

Er zal gestart worden met de basisbegrippen in de fotografie en het zal eindigen met tips en tricks voor wedstrijdfotografie, tot en met de digitale nabewerking met Photoshop. Els en Bruno zullen de cursus aanpassen aan ieders niveau en wensen door middel van persoonlijke begeleiding tijdens de gehele duur van de reis naar St. Eustatius.

Er zullen rond de twee duiken per dag worden gemaakt. Samen met andere deelnemers, de professionele begeleiding van duikschool Scubaqua en natuurlijk Bruno en Els zul je diverse bootduiken gaan maken. Bruno en Els kunnen op basis van jarenlange professionele ervaringen je persoonlijke tips en aanwijzingen geven. Voor en na een duikdag worden de resultaten van de groep op ongedwongen wijze besproken.

Het duiken tijdens deze reis zal verzorgd worden door Scubaqua. De duikschool wordt met veel plezier en passie gerund door Marieke, Mike, Ingrid en Menno. Ze hechten veel waarde aan veiligheid en milieuvriendelijk duiken. Ook persoonlijke service staat voorop. De duikschool is net als de Old Gin gevestigd in een prachtig historisch pand.

St. Eustatius is een kleine parel in de Caribische zee. De onderwaterwereld van St. Eustatius wordt vaak geroemd vanwege het gevarieerde aanbod voor duikers. Van prachtige wrakduiken, tot stromingsduiken langs vulkanische uitlopers, duiken met schildpadden, verpleegsterhaaien of ontdek juist dat schoonheid hem soms in de kleine dingen zit: kleurrijke juveniles en de brutale en nieuwsgierige blennies. De duikspots zijn met de boot te bereiken.

Lees meer over deze reis

 Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt