mattijs-guadeloupe
school-front
nicole-strand-guadeloupe
frank-vliegen-caribbean
duiken-frank-eline
milou-zeilen
tickets-eline
frank-dominica
milou-belize
sharone-beach-guadeloupe
mattijs-slu
bosco-puppy

Ons verhaal

Ons verhaal begint in 1999. Toen een handje Flippo’s nog waardevol was, MSN een vernieuwend communicatiemiddel en Snake het meest verslavende spel ter wereld. Het was in deze tijd dat BON travel haar eerste reizen naar de Caribbean verkocht. Bonaire werd de eerste liefde. Toerisme stond hier nog in de kinderschoenen. Nu anno 2018 geldt nog steeds: oude liefde roest niet.

Een voortdurende nieuwsgierigheid naar de buureilanden heeft ons als een ware ontdekkingsreiziger door de hele Caribbean gevoerd. Intussen hebben we heel wat Caribische pareltjes aan het aanbod toegevoegd, allemaal met liefde en zorgvuldig voor jou gevonden.

En, de Columbus in ons, is nog altijd nieuwsgierig naar nieuwe eilanden. Wanneer we voet aan land zetten, voelt het telkens opnieuw als het openen van een rijk gevulde schatkist. Treasure Hunters, zo voelen we ons. Elk eiland heeft haar eigen schatkamer en het is telkens een feest om hier naar op zoek te gaan. Of het nou gaat om mooie stranden, leuke eettentjes, unieke concepten en bijzondere verblijven. We proberen het gehele eiland in kaart te brengen en de leukste plekken te verkennen. Hiervoor verlaten we graag de gebaande paden. Waar de massa links gaat, gaan wij rechts. Alleen dan kom je die unieke plekken tegen. We denken niet alledaags. Natuurlijk zijn er allerlei internet mogelijkheden om je te inspireren, denk aan een Tripadvisor, AirBnB, of Expedia. Prachtige tools, toch is dit vaak wat bij de massa bekend is en een hoge ranking geeft maar waarbij je jouw en ons unieke pareltje mist.

Wij hechten waarde aan die tip van een local die een verborgen plekje kent wat jouw reis bijzonder maakt. We houden altijd onze oren en ogen open om dit soort extra’s voor jou te ontdekken. We vinden persoonlijk contact fijn. Het gaat immers om jouw reis.  Zoek je de droomreis van je leven, neem dan contact met ons op. We staan heel graag voor je klaar om je te verrassen.

Wil jij de leukste Caribische ervaring beleven? Bel of mail ons. We staan voor je klaar.

Eline, Nicole, Mattijs, Sharone, Milou, Frank en Bosco

Wie we zijn

Mattijs Baijens

Bovenwindse Caribbean specialist

 Sharone Davelaar

All-round Caribbean specialist & Financiële Administratie

 Frank Bijsterbosch

Bovenwindse Caribbean en Belize Specialist & eigenaar

 Nicole Kedde

All-round Caribbean specialist & ticketing

Milou van Steen

Bovenwindse Caribbean & Belize specialist

 Eline Herder

Marketing & Productontwikkeling

Bosco

Floormanager

Wat wij doen

Het is onze absolute passie om onze vondsten te delen met jou. We maken graag telefonisch kennis met je. Zo weten we welke Caribische bestemming(en) onderdeel moet zijn van jouw droomreis. We geven tips waar je kunt verblijven en wat je op jouw eiland kunt beleven. Wij zijn niet het type touroperator met een database vol met accommodaties. Maar een schatkist met pareltjes waar we trots op zijn en goede relatie mee ondervinden. We beschikken over ervaring, kennis en de kracht om je te verrassen. We stippelen graag de meest efficiënte en mooie eilandhop route voor je uit. We geven graag advies en inspiratie bij de zoektocht naar jullie ideale reis.

nicole-guadeloupe
lekkereten
mattijsinhangmat
anguilla-eline
werkoverleg2
dominica-frank
frank-paard-belize
zitje-beurs
ziplining
frank-dominica-palm
bosco-wandelen
hangmat-labou
intern-studie
warm-bossie
biertjes-caribisch
frank-la-bou-kitcheb
magazines
wandelen-dominica
Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt