Snorkelen bij Champagne Reef

Snorkelen tussen de vulkanische bubbels en visjes.

Je gaat snorkelen bij Champagne Reef. Deze plek is regelmatig uitgeroepen tot snorkelspot nummer 1 in het Caribisch gebied. En waarom dat zul je snel genoeg merken zodra je hier gaat snorkelen. De vulkanische oorsprong van het eiland zorgt ervoor dat er continu allerlei gasbellen uit de bodem komen. De zonnestralen schijnen door het water, je bent omringd met luchtbellen en prachtige kleurrijke koralen, terwijl onttelbaar veel tropische visjes om je heen zwemmen. Het geheel vormt een magisch schouwspel. Je kunt op sommige plekken het warme water voelen vanwege het vulkanische karakter.

Voor wie?

Voor iedereen die geïnteresseerd is in unieke natuur verschijnselen, snorkelen leuk vind en de onder water wereld mooi vindt. Het is slechts korte wandeling naar de snorkel plek, je kan eenvoudig het water in. Wel even oppassen dat je niet uitglijdt over de stenen. Ga


Wat is inbegrepen?

Snorkelen bij Champagne Reef kun je op diverse manieren doen. Misschien heb je zelf snorkel spullen bij je en ken je de weg. Of ga met een gids die je de leuke dingen kan aanwijzen en je de weg wijst. Ook is het mogelijk om dan een kleedruimte, buitendouche en snorkelmateriaal te huren.


Waar is het?

Champagne reef ligt aan het strand dat naar dit rif vernoemd is, namelijk Champagne Beach. Het ligt in het zuiden van Dominica. Iets voor het dorpje Soufriere.


Hoe lang duurt het?

30 minuten tot een ander half uur.


Wat kost het ongeveer?

Tussen de 20 en 75 euro, afhankelijk van de duur, het materiaal dat je wilt huren en de gids die mee gaat.


Wat anderen zeggen...

Het lijkt net alsof je zwemt in een glas champagne!

Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt