Waitukubuli Trail

De langste en mooiste hikingtrail van de Caribbean

Een natuurliefhebber zal op Dominica niets liever willen dan de hele dag in de prachtige natuur te wandelen. Dominica heeft van alle Caribische eilanden met 185 kilometer de langste hikingtrail, genaamd de Waitukubuli National Trail.  Samen met andere paden zijn er ook veel dagdeel of dagetappes te bewandelen op Dominica. Een populaire wandeling is de pittige tocht naar de Boiling lake. Dit is dankzij de vulkanische bodem het een na grootste kokende meer ter wereld

Voor wie?

Voor wandelaars en liefhebbers van de natuur die echt een unieke belevenis willen. Voor het afleggen van de gehele trail is een goede conditie nodig. Met name rondom segment 7 en 8 is het traject behoorlijk pittig omdat hier flink de hoogte in wordt gegaan. Ook speelt natuurlijk het vochtige regenwoud en de warme temperaturen een bepalende rol. Maar het is ook mogelijk om segmenten van de trail af te leggen. Er zijn segmenten voor veel verschillende niveau’s.


Wat is inbegrepen?

Een gids wandelt mee en vertelt je over de geschiedenis, de natuur en cultuur van Dominica.


Waar is het?

De trail loopt dwars door de binnenlanden van Dominica. U loopt van de zuidelijke punt tot het noorden.


Hoe lang duurt het?

Voor het afleggen van de gehele trail moet u rekening houden met een duur van ongeveer 14 dagen. Maar zoals aangegeven, het is ook mogelijk om segmenten van de trail af te leggen.


Wat kost het ongeveer?

Voor een prijsindicatie van deze trail vragen we je contact op te nemen met ons.


Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt