Walvis spotten boottocht

Geniet van het uitzicht op Dominica en ga op zoek naar walvissen en meer

Je hebt vanaf de boot een geweldig uitzicht op het profiel van Dominica met haar hoge bergtoppen en groene regenwouden. Je zult jezelf regelmatig voelen wegdromen bij al het moois dat je tot dan toe op Dominica gezien hebt.

Maar blijf ook opletten, want de reden van de tocht zijn de vele bijzondere walvissen die regelmatig bij Dominica zwemmen. Allerlei verschillende soorten worden hier regelmatig gezien: bultruggen, potvissen, de blauwe vinvis, etc. Ook kun je vogels en hun broedtechnieken ontdekken, scholen vliegende vis, dansende dolfijnen rondom de boot en lokale visserlui die aan het werk zijn. Hopelijk heb je het geluk deze dag aan je zijde. Aan boord zijn in ieder geval kundige stuurmannen en voldoende apparatuur aanwezig om de kans zo groot mogelijk te maken.

Voor wie?

Voor iedereen die graag walvissen wil zien of even lekker wil genieten van het uitzicht op Dominica vanuit een ander perspectief.


Wat is inbegrepen?

Een tocht met de boot langs de kust van Dominica. Er wordt met alle mogelijke apparatuur en kennis gezocht naar walvissen. We zouden graag zeggen dat de walvissen inclusief zijn. Maar de natuur laat zich niet voorspellen. Je kansen zijn in ieder geval groot!


Waar is het?

De boot vertrekt vanuit de hoofdstad Roseau. Als het weer het toe laat zal de boot naar de machtige Atlantische oceaan varen of je blijft op de kalmere Caribische zee. In de meeste gevallen blijft de boot binnen een straal van 5 kilometer rondom het eiland.


Hoe lang duurt het?

Een vier uur durende tocht voert je naar een diepe zee marine avontuur.


Wat kost het ongeveer?

Hoe rekening met zo’n € 75,- per tocht.


Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt