Bjorn & Liesbeth

Eerst en vooral, sorry voor de late reactie, maar bovenal willen we je heel erg bedanken voor de geweldig goede zorgen en organisatie van onze huwelijksreis in Belize!

Je had gelijk, Belize is een fantastische en unieke bestemming…wat een land! We vonden het een heel goede afwisseling tussen jungle, cultuur, natuur en natuurlijk het hemelsblauwe water (wat een kleuren!).

Alles is prima verlopen, heel erg mooie, gezellige, charmante hotelletjes, niets op aan te merken. We waren blij dat we toch niet naar Jaguar Reef Lodge geweest zijn, we hebben het nog bezocht en was toch niets voor ons :-). Het vervanghotelletje, Beaches & Dreams is erg mooi gelegen, vlak aan het strand, met een heel erg lekker restaurant. Het ligt een beetje ver van het centrum van Hopkins, er waren fietsen ter beschikking, maar in die temperaturen was het toch een intense ervaring :-).

Lee & Suzanne van Tranquility lodge zijn heel erg gastvrije, relaxte mensen, we waren de enige gasten, dus het voelde een beetje als thuis zijn! De charme & luxe van Hidden Valley Inn was zalig en de rust en locatie van Pook’s Hill konden ons erg bekoren. Het unieke karakter van Caye Caulker, ongelooflijk, ‘Take it slow’ mag je inderdaad heel erg letterlijk nemen en was een prima afsluiter van de reis.

Enige tip misschien zou zijn om bij Pook’s Hill te proberen een soort ‘all inn’ formule te bekomen, het was achteraf nog een grote rekening qua eten :-).

We zijn niet naar Tical geweest, maar wel Caracol en Xunantunich, dus voldoende Maya sfeer kunnen opsnuiven.

Kanoën in grotten, op de zee, zwemmen in grotten, nachttochten in de jungle, duiken, snorkelen, fietsen, hangen in de hangmat, noem maar op, we hebben het gedaan 🙂

Je hoort het, niets dan positieve ervaringen, een echte aanrader!

Nogmaals heel erg bedankt,

Bjorn & Liesbeth

Geef een reactie

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)