Een onbezorgde reis vraagt om een goede verzekering

Vakantie is iets om naar uit te kijken, om van te genieten. Weg van de dagelijkse beslommeringen. Een goede reisverzekering mag daarbij niet ontbreken. 

BON travel werkt samen met de Europeesche Verzekeringen; al jaren de nummer één reisverzekeraar en recreatiespecialist bij uitstek. Dan weet u zeker dat er op onvoorziene momenten iemand voor u klaar staat. Niet alleen bij financieel ongemak, maar ook met snelle, accurate hulp wanneer u dat nodig heeft. En dat is precies wat Europeesche Verzekeringen voor u doet, met een reisverzekering op maat en de Europeesche Hulplijn die dag en nacht voor u beschikbaar is.

Van belang voor een reis naar het Caribisch gebied, zijn de reisverzekering en de annuleringsverzekering. Van beide kunnen wij een kortlopende variant verzorgen. Vraag ons gerust om meer informatie.

Geef een antwoord

Bon Bini, leuk dat je op reis wil. Wij hopen dat u de caribische-laidback-houding al een beetje beheerst, want wegens enorme interesse in het Caribische gebied is de wachttijd op een offerte momenteel langer dan u van ons gewend bent.

Onze reisspecialisten doen hun uiterste best om zoveel mogelijk mensen te verblijden met een mooie reis. Lees onze tips om te ontdekken wat u kunt doen om te helpen. 

Offerte aanvraag

Wat leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Via het formulier hieronder kun je een aanvraag doen. Maar je kunt ons ook altijd bellen zodat we telefonisch de aanvraag kunnen doornemen. Besluit zelf wat je fijn vindt. Vul het formulier in of laat een reisexpert jou bellen om je wensen op te nemen. Het is ook mogelijk om een Zoomgesprek aan te vragen stuur dan even een email met daarin jouw voorkeur tijdstip.

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)