dagen | vanaf € per persoon

Vakantie in One Happy Paradise

Aruba, Caribbean

Aruba staat bekend als een levendig en vriendelijk eiland waar van alles te doen is en te beleven valt. Met prachtige kamers of appartementen, direct gelegen aan de lange witte stranden, is Aruba al jaren een geliefd eiland.

Zo is Aruba de perfecte vakantiebestemming voor liefhebbers van diverse watersporten zoals: (kite)surfen, zeilen, waterskiën, jetskiën, parasailing, diepzeevissen en duiken. In Oranjestad vindt je vele restaurants, eethuisjes, clubs, bars en discotheken die een bezoek zeker waard zijn.

Het is met recht een eiland waar je van alles kan beleven, zeker tijdens carnaval of de regatta. Aruba is gewoon One Happy Island!

Wat kan Bon Travel voor je vakantie naar Aruba betekenen?

 • Op Aruba zul je een geweldige strandvakantie beleven op een levendig eiland
 • Bon Travel kan een aantal dagen autohuur verzorgen zodat je zelf de mooiste plekjes op het eiland kunt bezoeken.
 • Bon Travel geeft graag advies voor een passende accommodatie. Van levendig en centraal in de High Rise of juist kleinschalig en rustig in de Low Rise.
 • Combinatie met andere eilanden zoals Curaçao en Bonaire is mogelijk. Bon Travel zoekt het graag voor je uit.
 • Je kunt zelf de duur van je reis bepalen bij  Bon Travel want je reis wordt op maat gemaakt.
 • Zou je graag willen gaan duiken op Aruba? Dat kan!

’s werelds mooiste stranden vind je hier

Op Aruba vind je meerdere prachtige stranden. Eagle Beach is één van de meest adembenemende stranden van Aruba. Het is een lang en spierwit strand met voldoende parkeergelegenheid. Er staan veel lage bomen langs de rand van het strand, waaronder je heerlijk kunt picknicken, een boek lezen of zonnen zonder te verbranden. Een paar maanden per jaar verandert Eagle Beach in een broedplaats voor schildpadden. Dit is een unieke belevenis om eens te hebben meegemaakt.

Ook Druif Beach is populair. Dit is een prachtig wit ivoorkleurig strand met helderblauw zeewater. Het bruisende centrum van Oranjestad is erg dichtbij, dus voor een heerlijke lunch kan je zo naar de stad. Druif Beach is een rustige en ontspannen plek om je vakantie op Aruba door te brengen. Je kunt er fantastisch zwemmen  en heerlijk zonnen.

Baby Beach is een zandstrand in de vorm van een halve maan. Het water is zeer ondiep waardoor je ver uit de kustlijn met je voeten bij de bodem kunt. Hier kun je ook prachtig snorkelen.

Op Aruba tref je stranden in alle soorten en maten. Daarom is er voor iedereen een droomstrand te vinden.

Uitstapje maken?

Het Nationale Park Arikok is een geweldige plek om de hele dag te genieten van de Arubaanse flora & fauna. Je wordt omgeven door geiten, ezels, konijnen en vogels, zoals: de Arubaanse Prikishi (grote parkiet) en de felgekleurde trupiaal. Daarnaast zijn er allerlei soorten reptielen, waaronder hagedissen en ratelslangen. In het park zijn ook kostbare en zeldzame edelstenen te vinden die van nature voorkomen op het eiland.

California Vuurtoren de vuurtoren werd ontworpen om passerende schepen, die langs de kust van Aruba voeren, te waarschuwen. De naam is afkomstig van het in 1910 gezonken schip, de SS California. Na deze ramp werd de vuurtoren gebouwd.

Op de Struisvogelboerderij kan je van alles leren over het gedrag van deze grote loopvogels tijdens een rondleiding. Een bezoek aan de struisvogelboerderij is een leuke activiteit voor het hele gezin.

Zandduinen een zeer verrassend verschijnsel in het noordoosten van Aruba. De prachtige, sneeuwwitte zandduinen zijn een beschermd natuurgebied waar je niet doorheen mag rijden, maar waar je wel schitterend kan wandelen.

One Happy Paradise
Slogan van Aruba

Uitgaan op Aruba

na zonsondergang start het bruisende nachtleven van Aruba. De vele strandbars aan de kust en in het centrum worden druk bezocht door zowel de lokale bevolking als door de toeristen. Wekelijkse cocktailparty’s en dagelijkse happy hours zijn een ware traditie op het eiland. Niet alleen de bars, maar ook discotheken, karaokebars, martinibars, diverse winkels en casino’s zijn een bezoek waard.

Aruba is een waar paradijs voor lekkerbekken. Er is een groot diversiteit aan keukens, waar topchefs aan het roer staan om de perfecte maaltijd te bereiden. Met de lokale wijnen en een gastvrije service, kan je heerlijk genieten van de Arubaanse kookkunsten.

Doe een aanvraag

Voor ‘Complete reis Aruba’

Kom in contact

Hiernaast is ruimte om alvast alles wat je aan ons kwijt wil te vertellen. Zo kunnen wij daar rekening mee houden. Zeg bijvoorbeeld iets over het reisgezelschap, reisduur of wensen.

Wat kun je verwachten?

Wij beloven onze absolute toewijding bij het organiseren van jouw ultieme Caribische reis. Daarbij laten we ons leiden door jouw wensen.

Of je nou snel een villa wilt boeken of op kantoor samen met een reisexpert de hele route wil uitstippelen. Wij passen ons aan jouw wensen aan.

wij zorgen voor:

 • een sluitende planning
 • een logistiek efficiente reis
 • service van a tot z
 • persoonlijk advies van onze reisexperts
 • tips, ideeen en inspiratie
 • een reis op maat
Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt
Sugar Ridge Antigua