P1000606 1

9 dagen | vanaf € 750 per persoon

Complete reis Bonaire

Bonaire, Caribbean

Bonaire is een bestemming waar je vrolijk van wordt. Een Caribische zon op je gezicht, de altijd warme passaatwind door je haren terwijl je alles lekker een tandje lager zet. Geniet van de vele watersport mogelijkheden.

dominica-kaart2

Wat kun je verwachten op deze reis?

 • Verblijf in een accommodatie naar keuze uit ons geselecteerde aanbod.
 • Vlieg vanaf Amsterdam naar Bonaire en terug.
 • Ontdek zelfstandig dit laidback eiland
 • Alle taxen en toeslagen zijn inbegrepen.
 • Vraag naar extra mogelijkheden zoals een pick-up huurauto, duikcursus, ons bon food concept.

P1010087 2

P1000907

P1000752 1

Divers Paradise Bonaire

Ontdek al snorkelend een van de mooiste onderwaterwerelden op aarde. Heb je een duikbrevet? Ga hier dan zeker duiken! Je zult versteld staan van de prachtige kleurrijke vissen. Bonaire kent de veelzeggende slogan ‘Divers Paradise’. Op Bonaire ligt het rif dichtbij het eiland. Daarom kun je op Bonaire een uniek aantal kantduiken maken. Met je pick-up huurauto rij je door de drive-through om duikflessen in te laden. En vervolgens kun je je eigen tijd indelen en zelfstandig duiken op Bonaire. Het zicht is vaak meer dan 20 meter, het water is tropisch warm en er is een rijke diversiteit aan tropische vissen. Van adelaarsroggen, groene murenen, papegaaivissen, schildpadden tot de kleinste brutale blennies, je kunt ze allemaal tegenkomen in de wateren rondom Bonaire.

Dominica

Wind en Kitesurf walhalla!

Of misschien is surfen meer jouw ding? Ook dan zullen de mogelijkheden op Bonaire een glimlach op je gezicht toveren. Ga windsurfen bij lac bay en drink na afloop een sangria of polar (het lokale biertje) bij de laid-back strandbar Jibe City. Kitesurfen kan bij Atlantis beach en je wordt al snel opgenomen in de gezellige kitesurfscene van Bonaire.

Als Columbus terug zou keren naar de Caribbean dan zou hij alleen Dominica nog herkennen.
Bekend gezegde op Dominica

Volop genieten

Liefhebbers van natuur gaan een dagje naar het Nationale Park Slagbaai. In dit park ontdek je de ruigere kant van Bonaire. Het park is op verschillende manieren te ontdekken. Maak een wandeling, ga per mountainbike over de onverharde paden of rij met je pick-up huurauto de gehele route. Kom je langs het gotomeer dan heb je grote kans om flamingo’s te spotten. En kijk ook uit naar leguanen, ezels en geiten.

Smakelijk Bonaire

Hoor jij bij het type vakantieganger, die tijdens de vakantie, liever niet in de keuken staat maar lekker uiteten gaat? Dan zit je op Bonaire helemaal goed! Op Bonaire kun je iedere avond een ander restaurant uitkiezen. In Kralendijk langs de boulevard en Noord-Kralendijk vindt je meerdere restaurants waar je een heerlijke culinaire verwennerij kunt verwachten. Vaak een fusion van Europese recepten met een Creoolse touch. Op Bonaire is er voor elke gelegenheid een restaurant. Een burger uit een foodtruck tijdens het watersporten door, een snelle hap in kralendijk of een 5 gangen verrassingsdiner aan zee.

Doe een aanvraag

Voor ‘Complete reis Bonaire’

Kom in contact

Hiernaast is ruimte om alvast alles wat je aan ons kwijt wil te vertellen. Zo kunnen wij daar rekening mee houden. Zeg bijvoorbeeld iets over het reisgezelschap, reisduur of wensen.

Wat kun je verwachten?

Wij beloven onze absolute toewijding bij het organiseren van jouw ultieme Caribische reis. Daarbij laten we ons leiden door jouw wensen.

Of je nou snel een villa wilt boeken of op kantoor samen met een reisexpert de hele route wil uitstippelen. Wij passen ons aan jouw wensen aan.

wij zorgen voor:

 • een sluitende planning
 • een logistiek efficiente reis
 • service van a tot z
 • persoonlijk advies van onze reisexperts
 • tips, ideeen en inspiratie
 • een reis op maat
Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt