13 dagen | vanaf € 1.726 per persoon

Combinatiereis een aangenaam contrast

Bonaire & New York

De Combinatiereis Bonaire en New York vormt een aangenaam contrast. Ga eerst op stedentrip naar New York en vlieg daarna door naar het Caribische laid-back eiland Bonaire. Deze combinatie is is heerlijk. Eerst ga je volop indrukken opdoen in New York. In the City that Never sleeps ga je gemakkelijk mee in het tempo van de bruisende stad. En natuurlijk wil je ook veel zien en meemaken in deze wereldstad. Niks lekkerders dan je reis te vervolgen naar het rustige ontspannen Caribische eiland Bonaire. Hier leun je heerlijk achterover en kun je de indrukken lekker laten bezinken.

Wat kun je verwachten op deze reis?

 • Vliegticket Amsterdam – New York nonstop in 8 uur.
 • Vliegticket New York – Bonaire nonstop in 4,5 uur.
 • Vliegticket Bonaire – Amsterdam nonstop in 9,5 uur.
 • 4 nachten New York in het middenklasse hotel
 • 7 nachten in een accommodatie Bonaire, inclusief naar Bonaire.
 • Taxen en toeslagen, ruimbagage inclusief.

Laat New York je geest nieuw leven in blazen

Vlieg vanaf Amsterdam direct naar New York. Hier verblijf je in een hotel naar keuze. Vanaf Amsterdam vlieg je rechtstreeks naar de City that never sleeps, New York. Deze stad leeft 24 uur per dag en zal je ongelooflijk veel energie en inspiratie geven.

Een paar hotspots kun je tijdens je eerste bezoek aan New York eigenlijk niet overslaan. Natuurlijk kun je het vrijheidsbeeld niet overslaan. Breng ook absoluut een bezoek aan Timesquare. Hier zul je je ogen uitkijken naar de vele Neon-reclame, mensen in disneypakken maken rare dansjes, taxi’s rijden af en aan en toeristen proberen een kaartje voor een Broadwayshow te bemachtigen. Sta je op Time Square? Probeer dan even je ogen te sluiten en te bedenken dat je over enkele dagen in een hangmat op het Caribische eiland Bonaire ligt. Een aangenaam contrast! Verder breng je natuurlijk een bezoekje aan Little Italy, Chinatown, Central park en bekijk je de stad van immense hoogte op het Empire State Building of The Rockefeller. Een bezoek aan Ground Zero zou ook absoluut onderdeel moeten zijn van een stedentrip in New York. Waar het tempo in heel New York hoog ligt, staat hier de wereld even stil.

Iedereen legt een ander accent op deze stedentrip

Of je nou een kunstliefhebber, gek op architectuur, een shopaholic, filmfan, Broadway ganger of een foodie bent. Iedereen kan een eigen accent op deze stedentrip leggen. Kunstliefhebbers brengen een bezoek aan Museum of Modern Art, het Guggenheim of een van de vele andere musea. Foodies gaan naar het Meatpacking District en de Chelsea Market of Smorgasburg. Shopaholics bewandelen 5th avenue en Soho. En filmfans zullen regelmatig door de decors van hun favoriete films lopen. Het is ook een aanrader om een bezoek te brengen aan de wijken buiten Manhattan zoals Brooklyn’s en Williamsburg waar een soort hipster vibe hangt.

 Sta je op Time Square? Probeer dan even je ogen te sluiten en te bedenken dat je over enkele dagen in een hangmat op het Caribische eiland Bonaire ligt. Een aangenaam contrast!

Laat de indrukken bezinken op Bonaire

Na een paar dagen vlieg je verder naar Bonaire. Hier ervaar je een aangenaam contrast. Zodra je uit het vliegtuig stapt op het roze Flamingo airport ervaar je direct het aangename tropisch klimaat en de warme zeebries. Dit heerlijke Laid-back Caribische eiland is de ultieme plek om de vele indrukken van de afgelopen dagen langzaam te laten bezinken. Drink een Sangria in een strandstoel op Sorobon Beach, ga snorkelen tussen de schildpadden en tropische vissen, bbq-en op Klein Bonaire en heerlijk dineren aan de boulevard. Dit eiland heeft het ultieme recept voor onthaasten.

Na deze reis heb je zowel nieuwe indrukken opgedaan en kom je toch ultiem ontspannen terug.

Prijzen indicatie overzicht

Reistype Verblijf Reisduur dagen Inclusief Periode Vanafprijs p.p.
Combinatiereis 4 nachten New York, 7 nachten Bonaire

13 dagen

op basis van 2 personen

Vliegtickets Amsterdam – New York, New York – Bonaire, Bonaire – Amsterdam, 4 nachten accommodatie down town, 7 nachten accommodatie Bonaire

€1.726,-

Doe een aanvraag

Voor ‘Bonaire & New York’

Kom in contact

Hiernaast is ruimte om alvast alles wat je aan ons kwijt wil te vertellen. Zo kunnen wij daar rekening mee houden. Zeg bijvoorbeeld iets over het reisgezelschap, reisduur of wensen.

Wat kun je verwachten?

Wij beloven onze absolute toewijding bij het organiseren van jouw ultieme Caribische reis. Daarbij laten we ons leiden door jouw wensen.

Of je nou snel een villa wilt boeken of op kantoor samen met een reisexpert de hele route wil uitstippelen. Wij passen ons aan jouw wensen aan.

wij zorgen voor:

 • een sluitende planning
 • een logistiek efficiente reis
 • service van a tot z
 • persoonlijk advies van onze reisexperts
 • tips, ideeen en inspiratie
 • een reis op maat
Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt