17 dagen | vanaf € 2999 per persoon

Combinatiereis The Best of Urban (&) Jungle

Belize & New York

De Combinatiereis Belize en New York is wellicht een beetje een vreemde combinatie maar daarom juist zo leuk. Urban meets Jungle. Deze combinatiereis is ontstaan uit het feit dat Belize niet direct vanaf Nederland te bereiken is. De meest directe vlucht naar Belize gaat via Atlanta (USA). Maar veel leuker, een reis via New York is ook een optie! En wie via New York reist wil natuurlijk meer zien dan het airport hotel.

Wat kun je verwachten op deze reis?

 • Retour vliegticket internationaal, ruimbagage, brandstof toeslag airliners & Brandstof toeslagen inclusief.
 • 4 nachten New York in het middenklasse hotel
 • 4 nachten Caye Caulker Belize
 • 3 nachten San Ignacio Belize
 • Transfers zijn inclusief in Belize
 • Elke dag een tropisch ontbijt op Belize
 • Je maakt een rondreis door het veelzijdige Belize

Ga mee in het tempo van de City That Never Sleeps

Vlieg vanaf Amsterdam direct naar New York. Hier verblijf je in een hotel naar keuze. Binnen deze reis zijn we uitgegaan van het populaire X hotel in het centrum van New York. Vanuit je hotel kun je in 4 dagen de bijzondere levensstijl / vibe en de unieke trekpleisters van deze wereldstad ontdekken. Bezoek het culturele centrum vol met de opvallende billboards en de knallende neon verlichting op Times Square. Bewonder het de Empire State Building.

Wandel door Central Park en kom tot de ontdekking dat je deze plaatjes al tientallen keren in films en series hebt gezien. Ga een dagje shoppen in de winkelstraten van New York en bezoek 5th avenue wanneer je echt wil uitpakken. Ga heerlijk uiteten in Chinatown en waan je voor enkele uren in China. Of wellicht weet je nog een kaartje te bemachtigen voor een voorstelling in het beroemde Broadway Theater. En een bezoek aan het vrijheidsbeeld zal natuurlijk niet ontbreken tijdens deze citytrip.Geniet van het geluid van de natuur, wandel rond in de tuin en adem de heerlijke schone lucht in. Vind je het heerlijk om even helemaal weg te zijn van computers, voortdurende newsfeeds, ringtones, alarmbellen en to-do-list? Deze verblijven zorgen ervoor dat je helemaal tot jezelf komt.

Het contrast van deze reis is super! Het geruis van het stadsleven vol indrukken gaat langzaam over in de geluiden van de jungle!
Klant van Bon Travel

Ontdek de veelzijdigheid van Belize

Na vier dagen laten we het stadsleven ver achter ons en duiken we via de kuststreek uiteindelijk de rustgevende jungle van Belize in. Het geluid van toeterende taxi’s, volle terrasjes en drukke winkelstraten zal worden vervangen door het geluid van de ruisende zee, wuivende palmbomen, en regenwoud geluiden.

Je start een paar dagen op het strand van Belize. Belize beschikt over meerdere schitterende witte stranden met palmbomen. Verblijf op het relaxte eiland Caye Caulker.

Daarna ga je op zoek naar de mooiste kleurrijke vogels van het regenwoud, fel gekleurde kikkers, brulapen, tapirs, toekans. En misschien spot je wel een jaguar. Waar je een paar dagen geleden nog met honderden toeristen samen op de ferry naar het vrijheidsbeeld keek, kun je op Belize de mooiste oude maya tempels met slechts je eigen reisgezelschap ontdekken. Naast de Maya cultuur kun je in Belize ook de garifuna en amish cultuur ontmoeten.

Doe een aanvraag

Voor ‘Belize & New York – The Best of Urban (&) Jungle’

Kom in contact

Hiernaast is ruimte om alvast alles wat je aan ons kwijt wil te vertellen. Zo kunnen wij daar rekening mee houden. Zeg bijvoorbeeld iets over het reisgezelschap, reisduur of wensen.

Wat kun je verwachten?

Wij beloven onze absolute toewijding bij het organiseren van jouw ultieme Caribische reis. Daarbij laten we ons leiden door jouw wensen.

Of je nou snel een villa wilt boeken of op kantoor samen met een reisexpert de hele route wil uitstippelen. Wij passen ons aan jouw wensen aan.

wij zorgen voor:

 • een sluitende planning
 • een logistiek efficiente reis
 • service van a tot z
 • persoonlijk advies van onze reisexperts
 • tips, ideeen en inspiratie
 • een reis op maat
Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt