dominica-slider-indianriver

12 dagen | vanaf € 1.826 per persoon

Door de schade die orkanen Maria & Irma hebben aangericht op Dominica en St. Maarten kan deze reis voorlopig niet door Bon Travel worden aangeboden. Bon Travel zal de eerste zijn die weer reizen naar de getroffen eilanden zal aanbieden zodra het weer mogelijk is.

Combinatiereis Dominica & St. Maarten

St. Maarten & Dominica, Caribbean

Met deze combinatiereis verzeker je jezelf van een heel gevarieerde reis. Twee Caribische bestemmingen met totaal verschillende karakters maar allebei heerlijke vakantiebestemmingen.

Begin je reis lekker actief, onderzoekend en avontuurlijk op Dominica. Dominica wordt ook wel Nature Island of Land of Rivers genoemd. Het is een unieke bestemming met een indrukwekkende natuur en authentieke eilandcultuur wat nog niet door massatoerisme ontdekt is.

Vervolgens sluit je ontspannen, relaxt en genietend af op St. Maarten. Op St. Maarten weet men hoe ze de toerist ultiem kunnen verwennen. St. Maarten heeft prachtige witte zandstranden, culinaire verwennerijen en volop watersport mogelijkheden. Havens liggen hier vol met prachtige zeewaardige zeiljachten. Kortom, samen met Dominica vormt St. Maarten een zeer afwisselende reis.

dominica-kaart2

Wat kun je verwachten op deze reis?

 • Je gaat met een klein gezelschap walvissen spotten, met een rumpunch om het te vieren
 • Verblijf 7 nachten op een centrale plek op Dominica in een midden klasse hotel.
 • Ga hiken in het regenwoud
 • Je wordt naar de accommodatie gebracht.
 • Verblijf 3 nachten vlakbij een van St. Maarten’s mooiste stranden.
 • Vlieg vanaf Nederland naar St. Maarten en terug.
 • Vanaf St. Maarten vlieg je met een kleiner toestel heen en weer naar Dominica.

P1010087 2

P1000907

Nature Island Dominica

Dominica is het groenste eiland van de Caribbean. Mystieke wolkslierten hangen rondom de hoge bergtoppen die boven het dichtbegroeide bladerende van het regenwoud uitsteken. Ga hiken in het regenwoud en verwonder je om de vele tropische planten, fruitbomen hoge watervallen en brede rivieren die het regenwoud doorkruizen. Ontdek het vulkanische karakter van Dominica: diepe kraters, natuurlijke warmwater bronnen, zwavel dampen die uit de bodem omhoog komen en bijzondere zwarte stranden. Naast de schitterende natuur biedt Dominica ook nog een authentieke eilandcultuur, een boeiende geschiedenis en een vriendelijke en goedlachse bevolking.

Hard to get, easy to love
Bekend gezegde over Dominica

Dominica heeft niet een groot vliegveld waar een Boing kan landen. Ooit werd over Dominica dan ook wel gezegd: hard to get, easy to love. Maar dankzij dit gegeven is Dominica wel een van de minst toeristische en meest authentieke eilanden gebleven. Intussen is er vanuit Nederland een goede vliegverbinding mogelijk. Je vliegt met KLM of Arkefly van Amsterdam naar St. Maarten en vanaf daar vlieg je met een caribische luchtvaartmaatschappij door naar Dominica.

P1000606 1

Laat de indrukken bezinken op de mooie stranden van St. Maarten

In een rechtstreekse vlucht zul je vanaf Dominica naar St. Maarten vliegen. Na een week vol indrukken en avontuur op Dominica is het heerlijk om alles te laten bezinken op de prachtige witten stranden van St. Maarten. Lees lekker een boekje aan zee terwijl je op de achtergrond de wind door de palmen hoort waaien. En verwen de smaakpupillen even goed bij een van de vele goede restaurants op St. Maarten. St. Maarten wordt niet voor niets vaak de culinaire hoofdstad van de Caribbean genoemd. Uiteindelijk zul je compleet voldaan en ontspannen terug naar Nederland vliegen.

st-maarten-beach

st-maarten-eiland

Doe een aanvraag

Voor ‘Combinatiereis St. Maarten & Dominica’

Kom in contact

Hiernaast is ruimte om alvast alles wat je aan ons kwijt wil te vertellen. Zo kunnen wij daar rekening mee houden. Zeg bijvoorbeeld iets over het reisgezelschap, reisduur of wensen.

Wat kun je verwachten?

Wij beloven onze absolute toewijding bij het organiseren van jouw ultieme Caribische reis. Daarbij laten we ons leiden door jouw wensen.

Of je nou snel een villa wilt boeken of op kantoor samen met een reisexpert de hele route wil uitstippelen. Wij passen ons aan jouw wensen aan.

wij zorgen voor:

 • een sluitende planning
 • een logistiek efficiente reis
 • service van a tot z
 • persoonlijk advies van onze reisexperts
 • tips, ideeen en inspiratie
 • een reis op maat

BewarenBewaren

Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt