Duiken in Divers Paradise

Prijsindicatie per persoon
€ 1.100

Duikers over de hele wereld weten één ding zeker: Bonaire is een duikparadijs, eén van de drie beste duiklocaties ter wereld. Die reputatie is meer dan verdiend. Het water rond Bonaire is kristalhelder. Dertig tot veertig meter zicht is eerder regel dan uitzondering. En dankzij de gemiddelde watertemperatuur van ongeveer 28 graden is het onder water uitstekend toeven. Er is veel te zien. Een aantal schitterende koraalbanken bijvoorbeeld. Maar ook een grote diversiteit aan vissen. Volgens kenners zijn er meer dan 350 verschillende soorten waargenomen. In alle vormen, maten, en kleurschakeringen.

Bonaire

Beschermd Marine Park

9 daagse duikreis, 6 dagen onbeperkt kantduiken

Al dat moois wordt goed beschermd. Bonaire is zuinig op haar door de natuur geschonken paradijs. De kust en de zee rondom Bonaire vormen samen het Bonaire Marine Park, een natuurgebied waar bezoekers zowel boven als onder water aan een aantal regels gebonden zijn. Ook zijn afspraken gemaakt met de lokale vissers. Duikers komen op Bonaire in een gespreid bedje terecht. Er is een aantal duikscholen op het eiland gevestigd, de meeste hotels zijn berekend op duikers, en voor wie dicht bij de kust wil snorkelen of duiken liggen er gele stenen langs de kustweg, die aangeven waar je te water kunt gaan.

Op Bonaire is het duiken heel erg relaxt. Op het moment dat je landt op Bonaire staat er een huurauto voor je klaar. Vervolgens schrijf je je in bij een van de duikscholen (afhankelijk van de keuze van de accommodatie). In de meeste gevallen vraagt de duikschool om de eerste duik in de buurt te doen zodat jullie eventuele vragen kunnen stellen en goed uitgelood op pad kunnen gaan en zij kunnen controleren of jullie duikvaardigheden goed genoeg zijn zodat de onderwaternatuur niet beschadigd raakt. Dit klinkt wellicht formeel maar alles op Bonaire is relaxed dus maak je hier geen zorgen om :). Hierna kun je gewoon zelfstandig duiken.

Je kunt meerdere duikflessen voor je duikdag achterin de pick-up leggen en dan naar een van de duikspots rijden. Deze spots worden aangegeven door middel van gele stenen. Als je de zee voor jezelf wilt hebben dan kun je het beste een duikspot kiezen waar verder geen auto’s staan (hiervoor hoef je nooit lang om te zoeken). Even een klein stukje uitzwemmen richting de gele boei, kiezen tussen links of rechtsaf en dan genieten! Aan het eind van de dag lever je de flessen weer in bij je hotel of een van de locaties van de duikschool.

De vrijheid, de laidback sfeer op het eiland, het zelfstandige duiken, je eigen tijdstip en duikspot kiezen…. Dat maakt Bonaire Diver’s Paradise!

Inclusief in deze reis

Je kunt onbeperkt zelfstandige kantduiken maken, dankzij onbeperkt lucht & lood
Rij met je eigen pick-Up auto naar jouw favoriete duikspots
Vliegticket Amsterdam - Bonaire
Slaap in een accommodatie naar keuze. Wij adviseren graag welke accommodatie bij je past. In dit voorbeeld wordt uitgegaan van Blachi Koko Apartments
Prijsindicatie
€ 1.100
Genoemde prijs is op basis van: Alle prijzen op onze website zijn indicatief en o.b.v. een voorbeeldreis. De prijs is per persoon. Vraag een offerte aan voor een duikreis op maat. Kies je eigen reisperiode, aantal personen in het reisgezelschap, reisduur en meer.
Prijs per persoon op basis van 2 personen

Voorbeeld accommodaties bij deze reis

Offerte aanvraag voor

Duiken in Divers Paradise

Bon Travel is al jaren op zoek naar de pareltjes van de Caribbean. We zoeken / plannen / inspireren graag om jouw ultieme Caribische reis werkelijkheid te laten worden. Laat je gegevens achter, dan kunnen we beginnen!

Andere Voorbeeldreizen voor jou...

Offerte aanvraag

Vraag offerte aan voor deze reis

Wat leuk dat je een aanvraag gaat doen. Vul je gegevens in en vertel wat over je wensen en dan nemen we zo snel mogelijk contact met jou op. 

Offerte aanvraag

Wat leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Via het formulier hieronder kun je een aanvraag doen. Maar je kunt ons ook altijd bellen zodat we telefonisch de aanvraag kunnen doornemen.  Vul het formulier in of laat een reisexpert jou bellen om je wensen op te nemen. 

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)