Eigen luxe villa met familie / vrienden

Prijsindicatie per persoon
€ 1.990

Uiteraard kun je in een accommodatie verblijven met vrienden en familie. Of misschien wil je wel met een duikgroep naar Bonaire en wil je gezellig bij elkaar zitten? Natuurlijk kun je in een accommodatie verblijven. Maar voor velen blijft het de ultieme beleving om samen een privé villa te huren. Gezellig samen tafelen en borrelen terwijl je geniet van een uitzicht op zee. Afgewisseld met een verfrissende duik in het zwembad. Bonaire is een heerlijke rustige plek waar geweldige verblijven aan zee zijn. De huizen worden vaak verhuurd door een eigenaar die in Nederland woont. Ze zijn dus zeer compleet uitgerust.

Inclusief in deze reis

Bonaire

Quality Time met familie & vrienden, Multigeneration reis Bonaire

Net als BON travel zijn veel Nederlanders verliefd geworden op Bonaire. Sommigen zelfs zo verliefd dat ze hier een tweede huis hebben. Deze eigenaren zijn niet 365 dagen per jaar op het eiland en bieden daarom de villa’s voor de verhuur aan. Erg leuk om tijdens je vakantie te verblijven want de villa’s zijn vaak erg gezellig, sfeervol en van alle gemakken voorzien. Ze liggen vaak op unieke locaties en bieden veel privacy. Naast privevilla’s van particuliere eigenaren zijn er ook huizen die alleen voor de vakantieverhuur bestemd zijn. Villa’s zijn vaak erg geschikt voor grote groepen. Het is een geweldige plek wanneer je samen met familie en vrienden samen wil zijn.  Bon Travel heeft een breed scala aan villa’s die ze kan boeken. Deze zitten in onze portefeuille en zijn niet allemaal zichtbaar op onze website.

piet-boon-villa-bonaire

Is het tijd voor quality time met vrienden of familie? Dan is Bonaire de perfecte bestemming. Het is een eiland waar iedereen zich thuisvoelt. Waar je niks hoeft maar waar toch iedereen iets kan doen. Overdag kan iedereen heerlijk zijn eigen gang gaan. En je treft elkaar snel weer want het eiland is niet groot qua omvang. Of ga gezamenlijk leuke dingen doen. Huur bijvoorbeeld een bootje voor een dag en ga naar klein Bonaire om te snorkelen en BBQen. Doe een sunset zeiltocht of ga lekker samen uiteten.

Retourvliegticket Amsterdam - Bonaire
Ruimbagage, toeristenbelasting, schoonmaakkosten, taxen en toeslagen
2 pick-up huurauto's
Villa naar keuze. In deze reis gaan we uit van een Luxe villa ontworpen door Piet Boon. Er zijn natuurlijk ook andere (goedkopere) opties mogelijk.
Prijsindicatie
€ 1.990
Genoemde prijs is op basis van: Alle prijzen op onze website zijn indicatief en o.b.v. een voorbeeldreis. Vraag een offerte aan voor een offerte op maat. Kies je eigen reisperiode, aantal personen in het reisgezelschap, reisduur en meer.
Prijs per persoon op basis van 10 personen

Voorbeeld accommodaties bij deze reis

Offerte aanvraag voor

Eigen luxe villa met familie / vrienden

Bon Travel is al jaren op zoek naar de pareltjes van de Caribbean. We zoeken / plannen / inspireren graag om jouw ultieme Caribische reis werkelijkheid te laten worden. Laat je gegevens achter, dan kunnen we beginnen!

Andere Voorbeeldreizen voor jou...

Offerte aanvraag

Vraag offerte aan voor deze reis

Wat leuk dat je een aanvraag gaat doen. Vul je gegevens in en vertel wat over je wensen en dan nemen we zo snel mogelijk contact met jou op. 

Offerte aanvraag

Wat leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Via het formulier hieronder kun je een aanvraag doen. Maar je kunt ons ook altijd bellen zodat we telefonisch de aanvraag kunnen doornemen.  Vul het formulier in of laat een reisexpert jou bellen om je wensen op te nemen. 

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)