9 dagen | vanaf € 1.499 per persoon

Kom helemaal tot jezelf

St. Barth, Caribbean

St. Barth, je waant je in de Cote d’Azur maar dan anders, de Caribische zee lonkt. Met haar verborgen groene plekjes, de mooiste baaien en de rust, je wordt verliefd. Volg de kronkelwegen over de heuvels van St. Barth en ontdek de vele verscholen plekjes van het eiland. St. Barth is een eiland voor liefhebbers van het leven, je kan er fantastisch duiken (vulkanisch), budget-wise op de mooiste plaatsen verblijven. Overal vind je verscholen lunchplekjes en dineren aan idyllische baaitjes is hier geen unicum. Bisous de St. Barth!

Wat kun je verwachten op deze reis?

 • Je vliegt van Amsterdam naar St. Maarten en terug
 • Vanaf St. Maarten ga je met de ferry (30 tot 50 minuten) naar St. Barth
 • Je verblijft in het luxe Hotel Le Village of een andere accommodatie naar keuze
 • Optioneel kun je een motor / huurauto huren zodat je zelfstandig het eiland kunt gaan verkennen.
 • De reisduur is momenteel 9 dagen (dit kan ook langer).
 • Je geniet van top service ter plaatse tijdens het logistieke proces.

Franse klasse in een Caribisch jasje

St. Barth lijkt duur maar dat valt reuze mee als je de weg een beetje kent. En de weg kent BON travel, we zijn er al meerdere keren  geweest. Hou je van het Franse leven? Dan moet je een keer op dit eiland zijn geweest. Men spreekt weliswaar Frans, maar iedereen kan goed Engels, en zoals je van Fransen kan verwachten, men is trots en gastvrij. En dit merk je overal, het is echt leven als een god in Frankrijk. In St. Barth betaal je met de Euro, kun je overnachten van normaal tot enorm chique. Het eiland heeft genoeg te bieden om een week te verblijven, zeker als je van watersporten houdt (zeilen en duiken).

Geniet van het geluid van de natuur, wandel rond in de tuin en adem de heerlijke schone lucht in. Vind je het heerlijk om even helemaal weg te zijn van computers, voortdurende newsfeeds, ringtones, alarmbellen en to-do-list? Deze verblijven zorgen ervoor dat je helemaal tot jezelf komt.

Op St. Barth weet men wel wat genieten is. Met het beste van Frankrijk en de Caribbean weten ze hier top Beachclubs en Restaurants neer te zetten.
F. Brantz – Verbleef 2 weken op St. Barth bij Le Village

Gustavia

Dat St. Barth ook een bestemming is voor de Rich & Famous zie je terug in de winkelstraatjes van Gustavia. In de kleine boutiekjes worden modieuze artikelen verkocht. Gustavia is een klein en sfeervol stadje waar luxe zeiljachten aanmeren. De groene heuvels van St. Barth omringen Gustavia. Hier tref je meerdere terrasjes. In de ochtend is het hier vaak ook mogelijk om een echt Frans ontbijt te nuttigen. Rij de heuvels rondom Gustavia over en ontdek de verscholen stranden in de baaien van het eiland. Voor een goede lunch of dinerspot hoef je nooit lang te zoeken op dit Franse eiland.

Doe een aanvraag

Voor ‘Ultiem genieten op St. Barth ‘

Kom in contact

Hiernaast is ruimte om alvast alles wat je aan ons kwijt wil te vertellen. Zo kunnen wij daar rekening mee houden. Zeg bijvoorbeeld iets over het reisgezelschap, reisduur of wensen.

Wat kun je verwachten?

Wij beloven onze absolute toewijding bij het organiseren van jouw ultieme Caribische reis. Daarbij laten we ons leiden door jouw wensen.

Of je nou snel een villa wilt boeken of op kantoor samen met een reisexpert de hele route wil uitstippelen. Wij passen ons aan jouw wensen aan.

wij zorgen voor:

 • een sluitende planning
 • een logistiek efficiente reis
 • service van a tot z
 • persoonlijk advies van onze reisexperts
 • tips, ideeen en inspiratie
 • een reis op maat
Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt