12 dagen | vanaf € 1799 per persoon

De bestemmingen binnen deze reis zijn het afgelopen jaar (2017) getroffen door orkaan Irma. Hou er s.v.p. rekening mee dat de afbeeldingen binnen deze reis wellicht niet overeenkomen met de werkelijkheid.

Lounge & Chill

St. Maarten, St. Barth, Anguilla – Caribbean

Met de combinatiereis Lounge bezoek je drie bovenwindse relaxte Caribische eilanden met een chique tintje in een vakantie. Op St. Maarten zie je wat je krijgt wanneer je Nederland, Frankrijk en de Caribbean met elkaar mixt. Een aangename cocktail! St. Barth staat bekend als bestemming voor de rich & famous maar dankzij BON travel kan iedereen zich even in de Caribische versie van de Cote d’azur wanen. En het derde eiland dat je gaat bezoeken is Anguilla. Op dit overzeese eiland van de UK zie je het ultieme Caribische ‘Yeah Man’ gevoel gemixt met stijlvolle bouwkunst en goede restaurants.

Kortom, een afwisselende combinatiereis in ontspannen Caribische sfeer en luxe, met een klein Europees tintje. Daarbij verlies je tijdens het reizen weinig tijd in saaie wachtruimtes. Je gaat namelijk eenvoudig in enkele minuten met de Ferry vanaf St. Maarten naar de twee buureilanden.

Wat kun je verwachten op deze reis?

 • Je vliegt met KLM of TuiFly van Amsterdam naar St. Maarten
 • Ga vanaf St. Maarten met de boot naar Anguilla & St. Barth
 • Geniet gedurende deze combinatiereis van de hosting ter plaatse op St. Maarten. Ze helpen je met eventuele vragen.
 • Verblijf in drie verschillende midden klasse verblijven tijdens deze reis.
 • Geniet volop van de verschillen tussen de eilanden. Een ding hebben ze gemeen: ze weten hier wat genieten is.
 • Bon Travel maakt deze reis graag voor je op maat. Langere duur? Eiland toevoegen? Upgrade van het verblijf? Vip Service? Alles is mogelijk. Bekijk ook de Deluxe versie van deze reis

Een goed begin op St. Martin

St. Maarten ligt tussen Anguilla en St. Barth in en vormt dan ook het vertrekpunt voor deze vakantie. Eigelijk bezoek je tijdens deze vakantie vier bestemmingen. St. Maarten bestaat uit een Nederlands en Frans gedeelte. De eilandbewoners zeggen niet voor niets: ‘Twice the Vacation. Twice the Fun’. St. Maarten is een bovenwinds eiland en is daarom een stuk groener dan de benedenwindse ABC-eilanden. Daar komt bij dat St. Maarten over 37 Parelwitte stranden heeft die afsteken tegen de azuurblauwe zee. Dit water nodigt uit tot watersport. En dat kan volop op het eiland. Zo is zeilen een populaire bezigheid rondom het eiland. En wordt ook wel de culinaire hoofdstad van de Caribbean genoemd. Je begint dus goed op St. Maarten!

St. Barth,’t goede franse leven & Caribische wuivende palmbomen in een.

St. Barth, je waant je in de Cote d’Azur maar dan anders, de Caribische zee lonkt. Met haar verborgen groene plekjes, de mooiste baaien en de rust, je wordt verliefd. Volg de kronkelwegen over de heuvels van St. Barth en ontdek de vele verscholen plekjes van het eiland. St. Barth is een eiland voor liefhebbers van het leven, je kan er fantastisch duiken (vulkanisch), budget-wise op de mooiste plaatsen verblijven. Overal vind je verscholen lunchplekjes en dineren aan idyllische baaitjes is hier geen unicum. Bisous de St. Barth!

Een lounge muziekje op de achtergrond, wuivende palmbomen, een briesje door je haar, Caribische zonnestralen een ligbed en lekker hapjes en drankjes. Daarom noemen we het De Loungereis
Bon Travel

Laidback Luxury op Anguilla

De mooiste stranden van de Caribbean tref je op Anguilla. De meest vrolijke mensen kom je hier tegen. The Valley, wat een fantastische naam voor hun hoofdstad. Fantastisch is dit eiland. Op slechts 20 minuten varen van St. Maarten, je wordt er verwelkomd door enorm lieve mensen. Aruba stranden mooi? Ze kan met recht niet tippen aan dit eiland. Rust & witte stranden. Vanaf St. Maarten bereik je in 20 minuten met de ferry het prachtige Anguilla. Het ticket voor de overtocht betaalt (circa US$20,- per enkele reis) u ter plaatse tijdens de  boottocht.

Doe een aanvraag

Voor ‘De Loungereis’

Kom in contact

Hiernaast is ruimte om alvast alles wat je aan ons kwijt wil te vertellen. Zo kunnen wij daar rekening mee houden. Zeg bijvoorbeeld iets over het reisgezelschap, reisduur of wensen.

Wat kun je verwachten?

Wij beloven onze absolute toewijding bij het organiseren van jouw ultieme Caribische reis. Daarbij laten we ons leiden door jouw wensen.

Of je nou snel een villa wilt boeken of op kantoor samen met een reisexpert de hele route wil uitstippelen. Wij passen ons aan jouw wensen aan.

wij zorgen voor:

 • een sluitende planning
 • een logistiek efficiente reis
 • service van a tot z
 • persoonlijk advies van onze reisexperts
 • tips, ideeen en inspiratie
 • een reis op maat

BewarenBewaren

Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt