st-lucia .jpg
shutterstock_1148927105.jpg

Van wereldstad naar werelderfgoed, New York & St. Lucia

13-daagse
Combinatiereis
Prijsindicatie
€ 2.475
St. Lucia
|
New York

Deze unieke combinatiereis combineert twee bestemmingen van wereldklasse. Deze reis is ideaal voor stellen en is ook zeer geschikt als huwelijksreis. Eerst samen de wereldstad New York ontdekken. En daarna vlieg je door naar St. Lucia. St. Lucia is de ideale bestemming voor volwassenen en een van ’s werelds beste honeymoon bestemmingen.

Inbegrepen in deze voorbeeldreis

Vliegticket Amsterdam – New York
Vliegticket New York – St. Lucia
Vliegticket Amsterdam – Nederland (via Atlanta)
4 nachten middenklasse hotel New York
7 nachten Fond Doux Plantantion Resort, St. Lucia, inclusief ontbijt

Niet inbegrepen

Eventuele vertrekbelastingen

Inbegrepen in deze voorbeeldreis

Vliegticket Amsterdam – New York
Vliegticket New York – St. Lucia
Vliegticket Amsterdam – Nederland (via Atlanta)
4 nachten middenklasse hotel New York
7 nachten Fond Doux Plantantion Resort, St. Lucia, inclusief ontbijt

Niet inbegrepen

Eventuele vertrekbelastingen

Kaart van deze reis

New York

4 nachten

Van Wereldstad New York vol indrukken…

Vanaf Amsterdam vlieg je rechtstreeks naar de City that never sleeps, New York. Hier verblijf je in een middenklasse hotel en kun je zelfstandig op pad gaan. Bon travel geeft graag tips. Deze stad leeft dag en nacht. Fel gele taxi’s toeteren, de winkelstraten onthullen de nieuwste trends, neonreclames verlichten Times Square. Loop nu zelf in het decor dat je al in vele films en series hebt gezien: Central Park, Harlem, Soho, Broadway, Queens, Chinatown, etc.. Klim naar indrukwekkende hoogte van de Empire State Building. En natuurlijk kan een bezoek aan het vrijheidsbeeld niet ontbreken tijdens je bezoek aan New York. Kunstliefhebbers brengen een bezoek aan Museum of Modern Art of een van de andere vele musea.

St. Lucia

7 nachten

…naar St. Lucia en haar werelderfgoed

Na de vele indrukken uit de stad reizen jullie door naar het Caribische relaxte eiland St. Lucia. St. Lucia is het meest romantische eiland van de Cariben. De twee bergpieken van het werelderfgoed “The Pitons” vormen het ideale Caribische plaatje. Deze vulkanische bergpieken worden omringd door de Caribische zee en het regenwoud. Een wonderschoon gezicht! Op St. Lucia verblijf je dichtbij zee op een nog werkende cacaoplantage. ’s Avonds kun je samen op het eiland hoogstaand culinair dineren terwijl je geniet van de zonsondergang. Hier kom je heerlijk tot rust en kun je de indrukken van New York lekker laten bezinken.

Dit was voor ons de ideale huwelijksreis! De ultieme mix tussen Beleven & Ontspannen.

 

Aanbevolen accommodaties in deze reis

teaser image

Fond Doux Plantation & Resort - Authentieke cottages, verscholen in een tropische setting van een cacaoplantage

St. Lucia is een prachtige bestemming en deze accommodatie laat je al veel van het moois ervaren wat het eiland te bieden heeft. Te midden op een nog in bedrijf zijnde 250 jaar oude cacaoplantage in de tropische regenwouden ligt Fond Doux verscholen. Een uniek eco-vriendelijk resort waar service en gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Iedere gast wordt hier persoonlijk verwelkomd, vaak zelfs door de eigenaresse zelf.

Soufriere, St. Lucia

Prijsindicatie

Hieronder tref je een prijsindicatie van deze reis. De reissom is van een aantal factoren afhankelijk, waaronder de tarieven van de vliegtickets en of de reis plaatsvindt in het hoogseizoen of het laagseizoen. Wij rekenen de exacte prijs graag voor je uit.

Alle prijzen op onze website zijn indicatief en o.b.v. een voorbeeldreis. Vraag een offerte aan voor een offerte op maat. Kies je eigen reisperiode, aantal personen in het reisgezelschap, reisduur en meer.
Reisduur o.b.v. Reisperiode Extras Indicatie prijs p.p.
13 dagen 2 personen Laagseizoen Vliegticket Amsterdam - NYC, 4 nachten verblijf New York in middenklassehotel, 7 nachten bij Fondoux op St. Lucia, Transfer, Vliegticket New York - St. Lucia, Vliegticket St. Lucia - Amsterdam € 2.475

Persoonlijke noot van BON travel

mattijs-slu.jpg

Ok, dit is niet mijn standaard profielfoto. Maak je geen zorgen. Het illustreert alleen maar hoe mineraalrijk St. Lucia is. Na een stedentrip op New York zul je redelijk wat kilometers in de benen hebben. Het vulkanische St. Lucia is het Caribische eiland bij uitstek om jezelf lekker in de watten te laten leggen. De resorts op St. Lucia staan bekend om haar geweldige Spa en Wellness faciliteiten.

Mattijs Baijens
Reisspecialist Bon Travel

Offerte aanvraag voor

Wereldstad & Werelderfgoed in een reis

Bon Travel is al jaren op zoek naar de pareltjes van de Caribbean. We zoeken / plannen / inspireren graag om jouw ultieme Caribische reis werkelijkheid te laten worden. Laat je gegevens achter, dan kunnen we beginnen!

vraag offerte aan

Vraag hier je Offerte aan voor

Wereldstad & Werelderfgoed in een reis

Andere Voorbeeldreizen voor jou...

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)