9 dagen | vanaf € per persoon

Trouw & Huwelijksreis

Bonaire, Caribbean

Hoe maak je van de bijzonderste dag in je leven ook echt de bijzonderste dag? Door te trouwen op een unieke locatie. Bonaire is bij uitstek geschikt om elkaar het jawoord te geven. De huwelijksreis plak je dan gewoon aan de plechtigheid vast! Bonaire is een ontzettend relaxte bestemming waar iedereen zich direct thuis voelt. De heerlijke caribische zon op je gezicht en de wind door je haren terwijl jullie elkaar het ja-woord geven. Dat is toch perfect?

Wat kan Bon Travel voor je betekenen?

 • Retour vliegticket intercontinentaal
 • Adviseren welke accommodatie bij jullie past
 • Accommodatie / villa boeken
 • transfer van en naar het vliegveld organiseren
 • (Pick-Up) Huurauto verzorgen gedurende het verblijf
 • Vrolijke bus verzorgen voor de familieleden
 • 6 getuitgen ter plaatse verzorgen
 • Huwelijks ceremonie organiseren
 • Gewenste aankleding op trouwlocatie verzorgen.
 • Aangeven welke documenten vanuit Nederland benodigd zijn.
 • Catering verzorgen
 • (Live) Muziek verzorgen
 • Trouwfotograaf
 • Reserveren voor diner / lunch bij restaurant. En adviseren welk restaurant geschikt is.
 • Bijzondere activiteiten organiseren (Bon Tuk Tour, BBQ op Klein Bonaire, etc.)

Maatwerkreizen

BON travel heeft al heel wat trouw en huwelijksreizen naar Bonaire verzorgd. Maar nog nooit was eentje hetzelfde. En dat is logisch want iedereen heeft andere wensen wat het verblijf, vervoer, catering, trouwlocatie en groepsgrote betreft. De trouw en huwelijksreis naar Bonaire is dan ook een maatwerkreis. We horen graag middels een offerteformulier op de site of een telefonische aanvraag wat jullie wensen zijn en dan maken wij vrijblijvend een offerte op maat.

Wij hebben de touwtjes in handen

Natuurlijk moet er wel eerst het nodige geregeld worden. Zowel qua documenten als wat betreft de formaliteiten ter plaatse. Samen met onze weddingplanners zorgen wij ervoor dat jullie vooral kunnen dromen en fantaseren over jullie trouw en huwelijksreis. Wij zorgen ervoor dat overal aan gedacht wordt en dat alles op rolletjes loopt. Het is verstandig om minimaal twee maanden van te voren te beginnen met regelen. Op Bonaire dien je er bovendien rekening mee te houden dat je minimaal drie werkdagen voor en één dag na de plechtigheid op het eiland moet zijn.

Wat betreft de getuigen: als er getrouwd wordt in de trouwzaal van Kralendijk, de pittoreske hoofdstad van Bonaire, zijn er twee getuigen nodig. Maar wie op een andere plek wil trouwen, bijvoorbeeld op het strand, moet zorgen voor zes getuigen. Getuigen hoeven niet meegenomen te worden vanuit Nederland. Als dat nodig blijkt zorgen wij voor getuigen. Vanaf januari dit jaar is het ook mogelijk om een homo-huwelijk te voltrekken.

Ook de afhandeling van de formaliteiten in Nederland en op Bonaire is bij ons in goede handen. Wij zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt. Trouwen doe je immers maar één keer.

Trouwen Bonaire

Bon Travel heeft ons Caribische droomhuwelijk weten te verzorgen. Het was de mooiste dag uit ons leven!
Jeroen & Marieke

We werken samen met bijna alle accommodaties op Bonaire, waaronder ook een heleboel kleinschalige pareltjes. We kennen de accommodatie allemaal erg goed en kunnen je dus goed helpen bij je keuze. We helpen graag bij het zoeken van een geschikte accommodatie. Wij weten precies welke accommodaties over een romantische huwelijkssuite beschikken, waar je heerlijk aan het strand kun verblijven of waar je iedere ochtend met je kersverse geliefde aan het strand kunt ontbijten, misschien wil je in alle privacy samen in een (luxe) villa verblijven of verblijf gezellig samen met je familie en vrienden in een villa.  Wij helpen je graag bij het zoeken van een passend verblijf.

Trouwlocaties, laat je alvast inspireren …

Hieronder vindt u de verschillende locaties waar u kunt trouwen. De trouwlocaties hebben allen een andere prijs. De plechtigheid zal minimaal een half uur duren. Tevens geldt er voor het trouwen op stranden van sommige resorts een extra fee afhankelijk van aantal personen en seizoen. Bij het maken van de offerte kunnen wij deze fee opvragen bij de accommodatie. Het kiezen van een trouwlocatie doen we ook graag in overleg met jullie. De mogelijkheden voor dineren, caribische cocktails, live muziek, etc. is namelijke afhankelijk van jullie keuze. Laat je alvast inspireren…

Trouwen in een villa

Op Bonaire zijn diverse prachtige villa’s waar jullie tijdens je romantische reis samen kunnen verblijven. Of verblijf samen met vrienden en familie in je eigen villa. BON travel heeft een ruim aanbod aan villa’s. Er is dan ook voor iedere gelegenheid een geschikte villa. Zo zijn verschillende eigenschappen mogelijk: aan zee, in een villawijk, veel privacy, met zwembad, luxe, minder luxe. Het is mogelijk om het huwelijk te voltrekken bij je eigen villa.

Trouwen bij Jibe City

Een van de meest populaire zandstrandjes van Bonaire met een prachtig uitzicht op Lac Bay en de woeste zee achter het rif. Het is een relaxte plek met een ongedwongen sfeer. Kijk uit over het azuurblauwe water dat tot aan de horizon rijkt. In Lac Bay wordt vanwege het ondiepe water en de altijd strakke wind aan windsurfen gedaan. De gezellige bar van Jibe City biedt veel mogelijkheden en na afloop is er en hier de mogelijkheid voor een privé-diner in het zand. Een zeer mooie locatie die overigens wel toegankelijk is voor andere gasten. Er wordt aan u een resortfee gevraagd voor het gebruik van het strand.

Trouwen tussen de tropische vissen

Hoewel dit geen officieel huwelijk is kan dit wel een onderdeel zijn van uw huwelijksceremonie. Zeker als u een fervent duiker bent, een zeer originele manier van trouwen. Wij verzorgen alle faciliteiten (o.m. duikapparatuur en videoreportage) om u op ca. 3 meter diepte te laten trouwen. En na afloop natuurlijk een heerlijk glas champagne! Deze ceremonie kan op verschillende duiklocaties plaatsvinden. Op verzoek kunnen wij nadere informatie en een prijsindicatie verstrekken.

Klein Bonaire

Buddy Dive Resort

Seru Largu

Donkey Beach

Doe een aanvraag

Voor ‘Trouw en Huwelijksreis Bonaire’

Kom in contact

Hiernaast is ruimte om alvast alles wat je aan ons kwijt wil te vertellen. Zo kunnen wij daar rekening mee houden. Zeg bijvoorbeeld iets over het reisgezelschap, reisduur of wensen.

Wat kun je verwachten?

Wij beloven onze absolute toewijding bij het organiseren van jouw ultieme Caribische reis. Daarbij laten we ons leiden door jouw wensen.

Of je nou snel een villa wilt boeken of op kantoor samen met een reisexpert de hele route wil uitstippelen. Wij passen ons aan jouw wensen aan.

wij zorgen voor:

 • een sluitende planning
 • een logistiek efficiente reis
 • service van a tot z
 • persoonlijk advies van onze reisexperts
 • tips, ideeen en inspiratie
 • een reis op maat
Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt