10 dagen | vanaf € per persoon

Zeilen: Martinique, St. Lucia en St. Vincent en de Grenadines

Martinique, St. Lucia, St. Vincent en de Grenadines, Caribbean

Start uw Dream Grenadines zeilroute in de rustige ankerplaats in Le Marin, Martinique. Bequia, Mustique en Mayreau zijn de volgende stops, om daarna verwelkomd te worden in de Tobago Cays met hun prachtige riffen. Snorkel in de ongerepte lagunes en ontdek de schilderachtige dorpjes van het gebied. Excursies naar St. Lucia en St. Anne maken dit onvergetelijke 8-daagse zeilavontuur compleet. Op de Premium catamaran kunt u zich weer in luxe wentelen en helemaal tot rust komen, nadat u de hele dag druk bent geweest met nieuwe dingen ontdekken.

Wat kun je verwachten op deze reis?

 • Accommodatie in Premium tweepersoonshut met privé badkamer
 • Volpension (ontbijt, lunch, diner)
 • Drankjes tijdens de maaltijd (tafelwijn en water), lokale aperitieven (punch, rum, fruitsappen)
 • Bemanning: 2 personen (schipper, hostess / kok)
 • Brandstof en water voor het jacht
 • Verzekering van het jacht en de passagiers
 • Watersport aan boord: snorkel-uitrusting , zee kajak
 • vliegticket
 • transfer van en naar de haven

 

Niet inbegrepen is het excursie pakket ter waarde van € 140,-. De cash box (verplicht) is nog niet inbegrepen: ter plaatse met contant geld te voldoen. Dit wordt gebruikt voor taxen, park fee’s, toeristenbelasting en dergelijk (circa € 160,-).

Dag 1: Vertrek vanuit Le Marin, Martinique

Uw ‘Dream Grenadines’ catamaran ligt vanaf 18.00 uur op u te wachten in de marina van Le Marin in het zuiden van het eiland. Le Marin is een rustig stadje rond een diepe baai omringd door mangroven, afgewisseld met riffen en inhammen omgeven door een landengte die het beschermt tegen golfslag en wind. Als de eerste jachthaven van de Kleinere Antillen, is Le Marin de perfecte startplek voor een zeilvakantie in de Grenadinen!
 Welkom ontvangst aan boord door uw bemanning en maak het u gemakkelijk in uw hut. Diner aan boord, gevolgd door vertrek naar Bequia, waar u achtereenvolgens langs de kusten van St. Lucia en St. Vincent vaart.

Dag 2: Aankomst in de Grenadinen Archipel, eerste stop: Bequia

Arriveer voor het ontbijt in Bequia, het eerste eiland van de Grenadinen Archipel. U maakt een stop in Admiralty Bay. Relax terwijl de kapitein zorgt voor alle juiste documenten aan boord. De hoofdstad Port Elisabeth is een klein maar gezellig stadje; de foto van de Koningin van Engeland die in alle bars en café’s aan de muur hangt, laat de vroegere koloniale macht zien. 
Vertrek naar Mayreau na de lunch. Er wordt aangemeerd voor het Saline Bay strand. Mayreau is het minstbevolkte eiland in de archipel, met ongeveer 300 inwoners. 
Diner en avond aan boord.

Als Columbus terug zou keren naar de Caribbean dan zou hij alleen Dominica nog herkennen.
Bekend gezegde op Dominica

Dag 3: Mayreau en Tobago Cays

Vanaf het strand van Saline Bay kunt u een pad volgen voor een uurtje naar het enige dorpje dat u kunt bezoeken. Het is de moeite waard om de huisjes, bars en restaurants te bezoeken die zijn gemaakt van kleurrijk geschilderd hout, maar ook de kleine stenen kerk bovenop de heuvel met een adembenemend uitzicht over de eilanden is de moeite waard.
Vertrek eind van de ochtend voor een korte zeiltocht naar de beroemde Tobago Cays, welke eilandjes en riffen de mooiste lagune van de Grenadinen omringen. U bent in het hart van het tropische paradijs voor de lunch.
Ontdek de betoverende onderwaterwereld vol koraal en tropische vissen. Geniet van het snorkelen in ondiep water. Maak optimaal gebruik van deze hemelse plek en het koraalrif. 
Diner en avond aan boord.

Optioneel: BBQ op het strand: aperitief, diner met kreeft (seizoensgebonden) of mosselen en vis.

Dag 4: Verken de Tobago Cays

U wordt heerlijk wakker in het hart van het natuurreservaat en kunt vandaag de lagune en haar eilandjes verder verkennen. Geniet van de zon op de fijne witte zandstranden. Ga kajakken, windsurfen of wake-boarden. Ga op zoek naar cactusbloemen, frangipani bomen en inheemse struiken.
 Diner en avond aan boord.

Optioneel: ’s morgens bezoekt u, met een lokale boot, het eiland ‘Petit Tabac’ waar Jack Sparrow met zijn prachtige Elisabeth achtergelaten werd in Pirates of the Caribbean (ongeveer 2 uur).

Dag 5: Op naar St. Vincent

Na het ontbijt zeilen we richting Bequia. 
Na een lunch aan boord kunt u het dorpje bezoeken met zijn lokale markt en pittoreske boetiekjes. 
In de middag wordt er koers gezet naar Cumberland Bay in St. Vincent.

Optioneel: Na het diner aan boord kunt u naar ‘Beni’ gaan, de lokale bar, waar u kunt genieten van de warme en goede atmosfeer met heerlijke steelband muziek.

Dag 6: Van St. Vincent naar St. Lucia

Ontbijt aan boord. U heeft de optie om een taxi te nemen voor een ritje rond het eiland: typische dorpjes, uitkijkpunten en zwemmen onder een waterval nadat u een typische hangbrug over bent gegaan (ongeveer 2 ½ uur). 
Diner en avond aan boord.

Dag 7: Van St. Lucia naar St. Anne in Martinique

Ontbijt aan boord. U heeft de optie een St. Lucia eiland-tour te boeken met bestuurder en gids: bezoek het dorpje La Soufrière, ontdek de Botanische Tuinen met haar minerale bronnen en zwavelhoudende baden; wandel door de krater van de La Soufrière vulkaan, tussen de geisers van kokend water (ongeveer 3 uur).
Lunch aan boord terwijl u zeilt naar St. Anne in Martinique. 
Diner en avond aan boord.

Dag 8: Terug naar de haven van Le Marin, Martinique

Ontbijt aan boord. Korte laatste zeiltocht naar de marina van Le Marin.
 Ontscheping om 10.00 uur. Omdat Bon Travel ook gespecialiseerd is maatwerkreizen is het mogelijk om aansluitend op of voorafgaand aan deze reis een extra landarrangement toe te voegen. Verblijf bijvoorbeeld een paar dagen op het eiland St. Lucia of Martinique of voeg nog een extra bestemming toe, zoals Dominica of Guadeloupe. Bon Travel ken de verschillende eiland goed en kan je hierbij goed adviseren. Vraag naar de mogelijkheden.

Excursie Pakket (optioneel): € 140 per persoon
. Prijs is geldig bij deelname van minimaal 5 personen en inclusief transfers. Het pakket kan niet worden gesplitst.

 • Dag 3: Tobago Cays: BBQ op het strand: aperitief, diner met kreeft (seizoensgebonden) of mosselen en vis.
 • Dag 4: ’s morgens bezoekt u, met een lokale boot, het eiland ‘Petit Tabac’ waar Jack Sparrow met zijn prachtige Elisabeth achtergelaten werd in Pirates of the Caribbean (ongeveer 2 uur).
 • Dag 5: Na het diner een steelband concert in een typische lokale bar (drankjes voor eigen rekening)
 • Dag 6: St. Vincent: taxiritje rond het eiland: typische dorpjes, uitkijkpunten en zwemmen onder een waterval nadat u een typische hangbrug over bent gegaan (ongeveer 2 ½ uur).
 • Dag 7: St Lucia : Bezoek het eiland met taxi en gids: bezoek het stadje la Soufriere, de Botanische Tuinen en de krater van de La Soufrière vulkaan tussen de geisers van kokend water (ongeveer 3 uur). Een modderbad is mogelijk tegen extra kosten, te betalen aan de gids.

Beschikbaarheid en tarieven zijn altijd onder voorbehoud van eventuele tussentijdse wijzigingen. Routes kunnen wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving, om technische redenen of vanwege weersomstandigheden. 

Doe een aanvraag

Voor ‘Zeiltocht Martinique, St. Lucia, St. Vincent en de Grenadinen”

Kom in contact

Hiernaast is ruimte om alvast alles wat je aan ons kwijt wil te vertellen. Zo kunnen wij daar rekening mee houden. Zeg bijvoorbeeld iets over het reisgezelschap, reisduur of wensen.

Wat kun je verwachten?

Wij beloven onze absolute toewijding bij het organiseren van jouw ultieme Caribische reis. Daarbij laten we ons leiden door jouw wensen.

Of je nou snel een villa wilt boeken of op kantoor samen met een reisexpert de hele route wil uitstippelen. Wij passen ons aan jouw wensen aan.

wij zorgen voor:

 • een sluitende planning
 • een logistiek efficiente reis
 • service van a tot z
 • persoonlijk advies van onze reisexperts
 • tips, ideeen en inspiratie
 • een reis op maat
Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op