Slide background

Ontdek samen alle 365 stranden!

Antigua

Slide backgroundSlide thumbnail

St. Lucia

Laat jouw Caribische huwelijksreis op maat maken!

Zoek je de perfecte huwelijksreis? Wij helpen je daar graag bij. Ervaring leert dat ieder stel weer anders is en ook een andere droomreis voor ogen heeft. We maken daarom graag huwelijksreis op maat. Bon travel kent alle verschillende Caribische eilanden, weet welke eilanden goed te combineren zijn, hoe lang je het beste op de verschillende bestemmingen kunt verblijven en welke accommodatie dan het beste bij jullie past. Op deze pagina geven we inspiratie en voorbeeldreizen om je gedachten alvast een beetje op weg te helpen.

aruba-beach

Aruba

Voetjes in het poederzachte strand, de wind door je haren en samen cocktails drinken.

romantiek-stlucia

St. Lucia

Dit eiland ademt romantiek! Vanuit een infinitypool de zon naast de Piton’s in zee zien zakken, wauw!

anguilla-romantiek

Anguilla

Geniet van de rust op ’s werelds mooiste stranden. Laid-back en mondaine sfeer gaan hier samen.

romantiek-bonaire

Bonaire

Op dit rustige en relaxte caribische eiland heb je alle tijd voor elkaar. Chillen op een buitenbed bij het stijlvolle Spice Beach, samen duiken en veel restaurants op loopafstand.

romantiek-sint-maarten

St. Maarten

Samen genieten op een van de vele stranden van St. Maarten. Of maak een zeiltocht. Of ga heerlijk uiteten in deze Culiniaire hoofdstad van de Caribbean.

romantiek-sint-barth

St. Barth

Rij samen over de kronkelweggetjes en ontdek de vele verscholen romantische plekjes. Geen wonder dat beroemdheden hun liefde hier tot bloei laten komen. Het Franse goede leven onder de Caribische zon. Ga samen uit eten in de beste restaurants van de Caribbean. Drink samen een goede fles Franse wijn leeg in stijlvolle Beachclub.

Curacao-beach

Curaçao

Samen snorkelen in idyllische baaitjes of een fles prosecco leeg drinken op het strand van  Jan Thiel.

belize-romantiek

Belize

Hier kun je romantisch verblijven in eco-hutjes direct aan het strand. En met je geliefde een actieve avontuurlijke tocht door de jungle maken.

dominica-romantiek

Dominica

Passen jullie niet in het standaard ‘huwelijksreis plaatje’. Maar willen jullie het net even anders? Dan is Dominica misschien jullie plek. Geen witte zandstranden en luxe resorts maar samen met je geliefde genieten van de adembenemende natuur van Dominica.

Romantische voorbeeldreizen