Romantiek Bonaire

Bonaire is een heerlijke laid-back caribische bestemming. De rustige sfeer op het eiland zorgt ervoor dat je alle tijd voor elkaar hebt. Doe het raampje open en rij samen over de rustige eilandweggetjes van Bonaire op zoek naar flamingo’s. Ga samen dineren aan zee of ontdek de onderwaterwereld.

Highlights

Sunset Spice Beach

Een van de mooiste plekken op Bonaire om de zon onder te zien gaan is het strand van Spice Beach. Dit strand is ontworpen door Piet Boon. Ga samen met je geliefde in een van de strandbedden liggen en kijk hoe de zon naast Klein Bonaire in de zee zakt. Uiteraard onder het genot van een flesje wijn.

Uiteten

Er zijn ongelooflijk veel goede restaurants op Bonaire. En dan vaak ook nog eens met een geweldig uitzicht. Ga bijvoorbeeld naar It Rains Fishes midden in Kralendijk, of het nieuwe Ingredients bij ‘t Buddy Resort.

Samen duiken / snorkelen

Bonaire staat bekend om haar prachtige onderwater wereld. Ga samen duiken of snorkelen en ontdek t zelf.

klein-bonaireKlein Bonaire

Ga samen naar het onbewoonde tropische eiland Klein Bonaire. De watertaxi brengt je in enkele minuten naar deze bijzondere plek. Of huur zelf een boot en stop op Klein Bonaire voor een lunch. Neem je snorkelset mee want rondom klein Bonaire vind je de mooiste snorkelplekken.

Trouwen

Hoe maak je van de bijzonderste dag in je leven ook echt de bijzonderste dag? Door te trouwen op een unieke locatie. Bonaire is bij uitstek geschikt om elkaar het jawoord te geven. De huwelijksreis plak je dan gewoon aan de plechtigheid vast! Natuurlijk moet er wel eerst het nodige geregeld worden. Zowel qua documenten als wat betreft de formaliteiten ter plaatse. Voor dat laatste zorgen onze weddingplanners. Het is verstandig om minimaal twee maanden vantevoren te beginnen met regelen. Op Bonaire dien je er bovendien rekening mee te houden dat je minimaal drie werkdagen voor en één dag na de plechtigheid op het eiland moet zijn. Wil je meer weten over het trouwen op Bonaire? Neem dan contact met ons op of bekijk de volgende website:

Tip 1

trouwen-bonaire
Ga trouwen op Bonaire? We kunnen je helpen bij al je bijzondere wensen.

Video

romantische reizen & accommodaties

Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt