Juliana’s Hotel, Saba

Trek je lekker even terug en geniet van de persoonlijke service

Juliana's Hotel Saba

Juliana’s Hotel biedt een verscheidenheid aan accommodaties die geschikt zijn voor ieders voorkeur. Er zijn kamers voor de prijsbewuste reiziger met uitzicht op de tuin of kamers met zeezicht. Ook voor degenen die op zoek zijn naar meer luxe accommodaties zijn er een suite, cottage en typische Sabaanse huisjes. Door de gepersonaliseerde service en superieure voorzieningen kom je hier helemaal tot rust. Ontdek deze vredige, stressvrije en relaxte oase.

WIFI aanwezig met oog voor de natuur kluis aanwezig aan zee zwembad aanwezig zwembad aanwezig bar aanwezig entertainment aanwezig eetgelegenheid aanwezig eigen keuken duikfaciliteiten aanwezig hier draaien ze graag een muziekje

De plek voor rustzoekers, natuurliefhebbers en duikers

De beperkte omvang van het hotel zorgt er ook voor dat er veel aandacht en zorg besteed kan worden aan individuele wensen en verlangens. Het hotel ligt bergopwaarts in Windwardside op zo’n 400 m hoogte. Een prachtige ligging, die niet alleen de mooiste vergezichten biedt maar ‘s avonds en ‘s nachts ook voor een aangename verkoeling zorgt.

Juliana's Hotel Saba

Hotelkamers, cottages, suite, Sabaanse huisjes, voor ieder wat wils

Juliana’s Hotel is geschikt voor hen die moeten letten op een budget als voor diegene die op zoek is naar een uniek luxueus onderkomen. Kies bijvoorbeeld voor een compleet ingerichte kamer met tuinzicht of zeezicht, al dan niet voorzien van kitchenette, terras en hangmat.

De Mango Suite heeft een eigen terras en wordt omgeven door prachtige tuinen en een prachtige mangoboom. Lily Pond Cottage is een traditioneel Sabaans huisje met lelievijvers in de tuin en een tuinhuisje met uitzicht op de Caribische Zee. Flossie’s Cottage is een traditioneel Sabaans huisje met een uitgebreid eigen terras en een jacuzzi. ​Orchid Cottage heeft een ruim overdekt terras met een spectaculair uitzicht op de oceaan.

Juliana's Hotel Saba

Hechte samenwerking met Sea Saba

Belangrijk is ook nog te weten dat er sinds jaar en dag een hechte band en samenwerking bestaat met één van Saba’s oudste duikcentra: Sea Saba. Deze samenwerking heeft Juliana’s Hotel tot een geliefde en populaire bestemming gemaakt bij duikers.

Juliana's Hotel Saba

Prijzen indicatie overzicht

Reistype Verblijf Reis Inclusief Periode Vanafprijs p.p.
Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt