Scout’s Place

Prijsrange

€ 200 - € 400

Bestemming:

Saba

Ligging:

Windwardside

Type:

Luxury Apartment

Typisch Sabaanse stijl

Het gemoedelijke hotel Scout’s Place ligt in Windwardside en is gebouwd in de Sabaanse stijl. Duikers, toeristen en inwoners ontmoeten elkaar in de gezellige bar van het hotel. In het restaurant kan je genieten van zowel de nationale als van de internationale gerechten. De duikers en niet duikers kunnen hier heerlijk hun vakantie vertoeven. Het is ook een prima hotel voor wandeltochten in de omgeving. Het is een drie sterren hotel en ook wel “klein maar fijn” aangezien het hotel 13 kamers heeft. Dat heeft als voordeel dat de (Duitse) directie, tijd en gelegenheid heeft én neemt om maximale aandacht te besteden aan de wensen van de gasten.

met oog voor de natuur aan zee zwembad aanwezig zwembad aanwezig bar aanwezig entertainment aanwezig eetgelegenheid aanwezig eigen keuken duikfaciliteiten aanwezig

Over dit verblijf

Scout’s place beschikt over verschillende kamertypes. Zo zijn er basic hotelkamers met zeezicht, hotelkamers met een balkon en zicht aan twee zijden. Ook zijn er ruimere Cottages met een of twee slaapkamers. 

Ligging

Het hotel ligt in het hartje van Windwardside, de tweede plaats van Saba met in de directe omgeving een klein supermarkt, restaurants, winkeltjes en het toeristenbureau. Windwardside is een plaatsje, gelegen op de helling van Mount Scenery op een hoogte van ca. 400m. Deze hoge ligging zorgt voor een alsmaar waaiend, heerlijk verkoelend windje waardoor een airco nauwelijks of niet gemist wordt. En behalve dat: de klim naar Windwardside wordt beloond met absoluut ongekend mooie vergezichten en daarvan kunnen ook de hotelgasten volop genieten.

Coordinates of this location not found

Faciliteiten

Scout’s Place is opgetrokken in ‘typisch Sabaanse’ stijl met daaraan toegevoegd Europees/Amerikaans comfort. Behalve het hotel runnen de eigenaren ook het befaamde duikcentrum Saba Divers (zie de pagina hiernaast) dat in de haven van Saba is gevestigd. Het is daarom niet verwonderlijk dat Scout’s Place te boek staat als een typisch ´duikhotel´, maar vanzelfsprekend zijn ook niet-duikers van harte welkom. In de receptie van het hotel is een duikshop gevestigd met een compleet assortiment duikbenodigdheden.

 

Image Gallery

Offerte aanvraag....

Spreekt dit verblijf je aan? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Bon Travel.

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)