DSC06701.JPG
DSC06701.JPG

Scout’s Place

Prijsrange

€€

Bestemming:

Saba

Ligging:

Windwardside

Type:

Resort

Sfeer:

Kleinschalig

Scout’s Place

Typisch Sabaanse stijl

Het gemoedelijke hotel Scout’s Place ligt in Windwardside en is gebouwd in de Sabaanse stijl. Duikers, toeristen en inwoners ontmoeten elkaar in de gezellige bar van het hotel. In het restaurant kan je genieten van zowel de nationale als van de internationale gerechten. De duikers en niet duikers kunnen hier heerlijk hun vakantie vertoeven. Het is ook een prima hotel voor wandeltochten in de omgeving. Het is een drie sterren hotel en ook wel “klein maar fijn” aangezien het hotel 13 kamers heeft. Dat heeft als voordeel dat de (Duitse) directie, tijd en gelegenheid heeft én neemt om maximale aandacht te besteden aan de wensen van de gasten.

Ligging: Windwardside

Type: Resort

Sfeer: Kleinschalig

Bestemming: Saba

Over dit verblijf

Scout’s place beschikt over verschillende kamertypes. Zo zijn er basic hotelkamers met zeezicht, hotelkamers met een balkon en zicht aan twee zijden. Ook zijn er ruimere Cottages met een of twee slaapkamers. 

Ligging

Het hotel ligt in het hartje van Windwardside, de tweede plaats van Saba met in de directe omgeving een klein supermarkt, restaurants, winkeltjes en het toeristenbureau. Windwardside is een plaatsje, gelegen op de helling van Mount Scenery op een hoogte van ca. 400m. Deze hoge ligging zorgt voor een alsmaar waaiend, heerlijk verkoelend windje waardoor een airco nauwelijks of niet gemist wordt. En behalve dat: de klim naar Windwardside wordt beloond met absoluut ongekend mooie vergezichten en daarvan kunnen ook de hotelgasten volop genieten.

Coordinates of this location not found

Faciliteiten

Gezellige bar die vooral tijdens het dagelijkse Happy Hour van 17 tot 18 uur ook druk bezocht wordt door de lokale bevolking. Hier worden ook regelmatig gezellige Karaoke avonden georganiseerd.
Voor het vervoer naar het duikcentrum v.v. is een comfortabele, ruime bus beschikbaar.
Bij de receptie annex duikshop kunnen afspraken worden gemaakt voor het duikcentrum in Fort Bay, de haven van Saba. Het duikcentrum is ook onderdeel van Saba
Restaurant met een internationale kaart maar er worden ook lokale gerechten geserveerd. De Europese Chefkoks maken heerlijke traditionele Sabaanse gerechten, Caribische specials en Europese gerechten. Bij Scout's place is iedere avond een speciale avond. Ze proberen daarom iedere avond een special op tafel te zetten. Van 'The Catch of the Day', de beroemde Saba Kreeft, Kip van 't spit, lokale geitenstoof, etc.

Offerte aanvraag....

Spreekt dit verblijf je aan? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Bon Travel.

Vraag offerte aan

Maatwerk offerteformulier

Aanvraag

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)