Auberge de la Petite Anse St. Barth
Auberge de la Petite Anse St. Barth
Auberge de la Petite Anse St. Barth
Auberge de la Petite Anse St. Barth
Auberge de la Petite Anse St. Barth
Auberge de la Petite Anse St. Barth

Auberge de la Petite Anse

Prijsrange

€€

Bestemming:

St. Barth

Ligging:

Baie de St. Jean

Type:

Appartement

Sfeer:

Zeezicht

Auberge de la Petite Anse

Eenvoudige accommodatie met onbetaalbaar uitzicht!

Auberge de la Petite Anse is een eenvoudige maar erg leuke accommodatie. Verwacht hier niet een luxueuze inrichting zoals je dat op St. Barth gewend bent. Auberge de La Petite Anse is een betaalbare accommodatie op een onbetaalbare plek en met een ‘Million dollar view’. Het uitzicht wordt wel de beste van het eiland genoemd.

Ligging: Baie de St. Jean

Type: Appartement

Sfeer: Zeezicht

Bestemming: St. Barth

Over dit verblijf

Auberge de la Petite Anse bestaat uit 16 oceanfront appartementen vlakbij de zee. Alle appartementen zijn voorzien van airconditioning, een badkamer en een volledig uitgeruste kitchenette.

Je kunt windsurfen op 20 minuten afstand, er is een goede windsurfschool op Grand Cul de Sac. Het briesje is hier stabiel en de lagune is ondiep en ligt beschermd. Surfen is goed mogelijk op verschillende stranden vanwege de sterke golven. Waterskiën en wakeboarden zijn op verschillende expertiseniveau’s te vinden en ook jetski’s worden verhuurd op het eiland.

Als je graag laat opblijft, ben je hier thuis. Net als in Frankrijk begint het diner pas om 21.00 uur en kan het op zichzelf al als een avondamusement worden beschouwd. Daarna kun je, als je wilt, verschillende clubs bezoeken voor een drankje en dansje na het eten… tot in de vroege uurtjes.

Ligging

Het gebouw is gebouwd langs de rotswand net voorbij Anse de Flamands, een van de prachtige stranden die St. Barth rijk is. Vlakbij Auberge de la Petite Anse ligt het sikkelvormige strand van Flamands. Of maak een korte wandeling naar het strand van Colombier, een van de Caribische Juweeltjes. Dit strand kun je alleen per boot of te voet bereiken. De witte zeilen van de zeilboten steken hier prachtig af tegen de azuurblauwe zee, een schilderachtig plaatje!

Coordinates of this location not found

Faciliteiten

Onbetaalbaar uitzicht!
Oceanfront tegen een aantrekkelijk tarief.
Verblijf inclusief huurauto.

Offerte aanvraag....

Spreekt dit verblijf je aan? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Bon Travel.

Vraag offerte aan

Offerte aanvraag

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)