Auberge de la Petite Anse, St. Barth

Betaalbare accommodatie met onbetaalbaar uitzicht

Auberge de la Petite Anse, St. Barth

Auberge de la Petite Anse is een eenvoudige maar erg leuke accommodatie. Verwacht hier niet een luxueuze inrichting zoals je dat op St. Barth gewend bent. Auberge de La Petite Anse is een betaalbare accommodatie op een onbetaalbare plek en met een ‘Million dollar view’. Het uitzicht wordt wel de beste van het eiland genoemd.

met oog voor de natuur aan zee eigen keuken

Auberge de la Petite Anse, St. Barth

16 Appartementen met zeezicht

Auberge de la Petite Anse bestaat uit 16 ocean-front appartementen vlakbij de zee. Het gebouw is gebouwd langs de rotswand net voorbij Anse de Flamands, een van de prachtige stranden die St. Barth rijk is. Alle appartementen zijn voorzien van airconditioning, een badkamer en een volledig uitgeruste kitchenette.

Auberge de la Petite Anse, St. Barth

Auberge de la Petite Anse, St. Barth

Auberge de la Petite Anse, St. Barth

Al het moois van St. Barth binnen handbereik

Vlakbij Auberge de la Petite Anse ligt het sikkelvormige strand van Flamands. Of maak een korte wandeling naar het strand van Colombier, een van de Caribische Juweeltjes. Dit strand kun je alleen per boot of te voet bereiken. De witte zeilen van de zeilboten steken hier prachtig af tegen de azuurblauwe zee, een schilderachtig plaatje!

Je kunt windsurfen op 20 minuten afstand, er is een goede windsurfschool op Grand Cul de Sac. Het briesje is hier stabiel en de lagune is ondiep en ligt beschermd. Surfen is goed mogelijk op verschillende stranden vanwege de sterke golven. Waterskiën en wakeboarden zijn op verschillende expertiseniveaus te vinden en ook jetski’s worden verhuurd op het eiland.

Als je graag laat opblijft, ben je hier thuis. Net als in Frankrijk begint het diner pas om 21.00 uur en kan het op zichzelf al als een avondamusement worden beschouwd. Daarna kun je, als je wilt, verschillende clubs bezoeken voor een drankje en dansje na het eten… tot in de vroege uurtjes.

Auberge de la Petite Anse, St. Barth

Prijzen indicatie overzicht

Reistype Verblijf Reis Inclusief Periode Vanafprijs p.p.
Complete reis 9 dagen

Auberge de la Petite Anse, Studio Oceanfront

9 dagen

op basis van 2 personen

Vliegticket, ferry, accommodatie, autohuur

1.279
Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt