Baie de St. Jean, St. Barth
Appartement
Zeezicht

Auberge de la Petite Anse

Eenvoudige accommodatie met onbetaalbaar uitzicht!

Auberge de la Petite Anse is een eenvoudige maar erg leuke accommodatie. Verwacht hier niet een luxueuze inrichting zoals je dat op St. Barth gewend bent. Auberge de La Petite Anse is een betaalbare accommodatie op een onbetaalbare plek en met een ‘Million dollar view’. Het uitzicht wordt wel de beste van het eiland genoemd.

Auberge de la Petite Anse bestaat uit 16 oceanfront appartementen vlakbij de zee. Alle appartementen zijn voorzien van airconditioning, een badkamer en een volledig uitgeruste kitchenette.

Je kunt windsurfen op 20 minuten afstand, er is een goede windsurfschool op Grand Cul de Sac. Het briesje is hier stabiel en de lagune is ondiep en ligt beschermd. Surfen is goed mogelijk op verschillende stranden vanwege de sterke golven. Waterskiën en wakeboarden zijn op verschillende expertiseniveau’s te vinden en ook jetski’s worden verhuurd op het eiland.

Als je graag laat opblijft, ben je hier thuis. Net als in Frankrijk begint het diner pas om 21.00 uur en kan het op zichzelf al als een avondamusement worden beschouwd. Daarna kun je, als je wilt, verschillende clubs bezoeken voor een drankje en dansje na het eten… tot in de vroege uurtjes.

Auberge de la Petite Anse St. Barth

Ligging

Het gebouw is gebouwd langs de rotswand net voorbij Anse de Flamands, een van de prachtige stranden die St. Barth rijk is. Vlakbij Auberge de la Petite Anse ligt het sikkelvormige strand van Flamands. Of maak een korte wandeling naar het strand van Colombier, een van de Caribische Juweeltjes. Dit strand kun je alleen per boot of te voet bereiken. De witte zeilen van de zeilboten steken hier prachtig af tegen de azuurblauwe zee, een schilderachtig plaatje!

Faciliteiten

Onbetaalbaar uitzicht!
Oceanfront tegen een aantrekkelijk tarief.
Verblijf inclusief huurauto.

TEL + 31 55 205 2002

OM DIRECT EEN SPECIALIST TE SPREKEN​

Jouw Pakketreis

BON Travel, komt al 22 jaar IN het Caribisch gebied

Veilig

Deskundig & Persoonlijk

Flexibel

Offerte aanvraag....

Spreekt dit verblijf je aan? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Bon Travel.

Bon Bini, leuk dat je op reis wil. Wij hopen dat u de caribische-laidback-houding al een beetje beheerst, want wegens enorme interesse in het Caribische gebied is de wachttijd op een offerte momenteel langer dan u van ons gewend bent.

Onze reisspecialisten doen hun uiterste best om zoveel mogelijk mensen te verblijden met een mooie reis. Lees onze tips om te ontdekken wat u kunt doen om te helpen. 

Offerte aanvraag

Wat leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Via het formulier hieronder kun je een aanvraag doen. Maar je kunt ons ook altijd bellen zodat we telefonisch de aanvraag kunnen doornemen. Besluit zelf wat je fijn vindt. Vul het formulier in of laat een reisexpert jou bellen om je wensen op te nemen. Het is ook mogelijk om een Zoomgesprek aan te vragen stuur dan even een email met daarin jouw voorkeur tijdstip.

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)