Duiken & Snorkelen op St. Maarten

Duikers kennen het Caribische gebied als één van ’s werelds beste duikplekken. Het warme, ondiepe water creëert perfecte omstandigheden en duiken op St. Maarten doet niet onder aan de reputatie van de regio. De gemiddelde watertemperatuur is 21°C, terwijl het zicht tussen de 22 en de 37 meter is. Het snorkelen in het warme water van het eiland is altijd één van de grootste attracties geweest. Met het gehele eiland omringd door koraal, is snorkelen hier een fantastische ervaring.

Highlights

De 5 beste snorkelstranden

Creole Rock via Petit Plage, Grand Case
Vanaf Petit Plage in Grand Case, kunt u iemand huren die u afzet en oppikt bij Creole Rock. Er kunnen ook kajaks gehuurd worden, maar het is verder naar Creole Rock dan het lijkt. Dit is één van St. Maartens beste snorkelplekken, die dagelijks bezocht wordt door lokale duikoperators.

Pinel Island

Het beste snorkelgebied is langs de kust aan beide zijden van het kleine eiland. Het strand is geheel beschut, het water is ondiep en kristalhelder. Strandstoelen en parasols zijn aan het strand verkrijgbaar.

Baie Rouge

Dit prachtige strand verbergt een geheim. Zwem voorbij de punt en u vindt een privé strand met een grot waar u doorheen kunt zwemmen. Er zwemmen hier scholen vissen en die zorgen voor urenlange entertainment voor de onderwater liefhebber.

Dawn Beach

Dit strand ligt aan de Atlantische Oceaan en er kan goed gesnorkeld worden of, als er meer golven zijn, gebodyboard worden. Een dunne strook koraalrif volgt de kustlijn.

Little Bay

Hier kan heel goed gesnorkeld worden. Als u langs de linkerkant van het strand (kijk richting de Oceaan) zwemt, kunt u duikers tegenkomen die door de schipwrakken zwemmen.

Aquamania

Voor het duiken werken wij samen met Aquamania Adventures, waar ook diverse excursies te boeken zijn.

Video

Krijg een impressie van het duiken op St. Maarten

Reizen & Accommodaties

Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt