Statia Lodge

Statia Lodge is een kleinschalig bungalowpark dat is gelegen in het Zuidelijke gedeelte van Sint Eustatius. Dit gebied wordt gekenmerkt door een rijke natuur, rust en ontspanning. De bungalows zijn omringd door een prachtige, tropische tuin en hebben allemaal een fantastisch uitzicht op de Caribische Zee. Wat betreft duikmogelijkheden zitten gasten van Statia dicht bij het vuur want Statia Lodge heeft een nauwe samenwerking met Scubaqua, een bekend duikcentrum op het eiland. Geen wonder dus dat deze accommodatie erg populair bij duikers is

statia-lodge-600

WIFI aanwezig met oog voor de natuur kluis aanwezig zwembad aanwezig zwembad aanwezig eigen keuken duikfaciliteiten aanwezig

Faciliteiten

statia-lodge-400 16

Restaurant

Op het terrein van de Statia Lodge vind je vlakbij het zwembad een restaurant. Vanuit hier kijk je uit over de Caribische zee en zie je bij helder weer St. Kitss en Nevis liggen. In het restaurant kun je terecht voor ontbijt, lunch en avondeten.

statia-lodge-400 21

Ontbijt

Bij de Statia Lodge kun je de dag goed beginnen met een ontbijt. Verse jus, brood plus beleg en een goede bak koffie staan hier voor je klaar.  Statia Lodge biedt gasten dit eenvoudige ontbijt gratis aan (m.u.v. de zondagen en publieke feestdagen).

scubaqua

Duiken

Statia Lodge heeft op het gebied van duikactiviteiten een nauw samenwerkingsverband met Scubaqua, dat te boek staat als een uitstekende duikschool. Scubaqua heeft haar duikschool gevestigd in een recent gerenouveerde prachtig authentiek gebouw. Scubaqua biedt een volledig programma voor zowel beginners als gevorderde duikers, dus alle gebruikelijke (PADI) cursussen.

De Lodges

De in totaal 10 bungalows zijn beschikbaar in twee types. Er zijn 8 bungalows van het type Hibiscus: een 2-persoons bungalow met een slaapkamer, badkamer, een kitchenette op het terras met uitzicht op zee. En 2 bungalows van het type Bougainvilles: een 4-persoons bungalow met 2 slaapkamers, badkamer, een volledig ingerichte keuken en een terras met uitzicht op zee.

statia-lodge-400 8

Je geniet van veel privacy dankzij de ruime opzet

statia-lodge-400 11

Terras met uitzicht op zee

statia-lodge-400 3

Compleet uitgeruste keuken in de openlucht

statia-lodge-400 22

Slaapkamer grenst direct aan het terras

  • Complete reis
  • €1607,-
  • 9 dagen
  • Inclusief vlucht, accommodatie, transfer
  • Bij de Hibiscus cottage is een 100 cc Scooter inbegrepen (rijbewijs verplicht) upgrade naar auto $25,- per dag ter plaatse te voldoen.
  • Vanafprijs per persoon o.b.v. 2 personen.
Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt