Oranjestad, St. Eustatius
Boutique Hotel
Kleinschalig

Orange Bay Hotel

Kleinschalig hotel vlak aan zee in de historische benedenstad

Of je nu van plan bent om een duikreis, zakenreis of relax vakantie te plannen, bij Orange Bay Hotel zit je op slechts een steenworp afstand van de Caribische Zee en op loopafstand van restaurants, duikcentrum Scubaqua, historische bezienswaardigheden en supermarkten.

Orange Bay Hotel heeft 8 kamers die kunnen worden bezet door een of twee gasten. De 4 soorten kamers verschillen in prijs, afhankelijk van hun locatie in het gebouw. Alle kamers hebben dezelfde voorzieningen die zorgen voor het meest comfortabele en zorgeloze verblijf! Bij het verblijf zit een heerlijk ontbijt inbegrepen. Optioneel kun je er zelfs voor kiezen dat men je op komt halen van het vliegveld.

Er zijn kamers aan de bergkant en kamers uitkijken op zee. De kamers op de eerste etage die zich aan de achterkant van het gebouw bevinden kijken uit op de klif die de bovenstad van benedenstad scheidt. De kamers op de tweede etage bevinden zich aan de achterkant van het gebouw en hebben een groter balkon met uitzicht op zee.
De kamers op de eerste etage aan de voorzijde van het gebouw zijn bereikbaar via een trap en hebben een prachtig uitzicht op de Caribische zee. De kamers op de tweede etage aan de voorzijde hebben een hoog plafond en bieden een spectaculair uitzicht op de Caribische zee. 

In 2019 werd een rustieke vrijstaande cabana aan het Orange Bay Hotel toegevoegd. Met hetzelfde spectaculaire uitzicht over de Caribische Zee, maar meer privé gelegen en met extra voorzieningen zoals een grote koelkast en een magnetron.

Harbourclub Statia biedt een geweldige plek om te ontmoeten en te eten voor ontbijt, lunch, diner of een drankje terwijl je achterover leunt en geniet van het prachtige uitzicht op de baai van Oranjestad. Het is een unieke en informele eetervaring op het eiland. De semi-zelfbedieningsfunctie, waarbij je zelf de drankjes uit de koelkast, draagt bij aan dat warme, gezellige gevoel. De gepassioneerde chef-koks maken zoveel mogelijk internationale gerechten met lokale ingrediënten.

Orange Bay Hotel St. Eustatius

Ligging

Orange Bay Hotel is een gloednieuwe kleinschalige accommodatie op het Caribische eiland St. Eustatius. Dit hotel ligt direct aan zee in de historische benedenstad van Oranjestad, op loopafstand van duikcentrum Scubaqua.

Faciliteiten

Restaurant Harbour Club Statia voor ontbijt, lunch en diner
Direct aan zee gelegen

TEL + 31 55 205 2002

OM DIRECT EEN SPECIALIST TE SPREKEN​

Jouw Pakketreis

BON Travel, komt al 23 jaar IN het Caribisch gebied

Veilig

Deskundig & Persoonlijk

Maatwerk

Offerte aanvraag....

Spreekt dit verblijf je aan? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Bon Travel.

Offerte aanvraag

Wat leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Via het formulier hieronder kun je een aanvraag doen. Maar je kunt ons ook altijd bellen zodat we telefonisch de aanvraag kunnen doornemen.  Vul het formulier in of laat een reisexpert jou bellen om je wensen op te nemen. 

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)