Orange Bay Hotel, St. Eustatius

Gloednieuw hotel vlak aan zee in de historische benedenstad

Orange Bay Hotel St. Eustatius Stata

Orange Bay Hotel is een gloednieuwe kleinschalige accommodatie op het Caribische eiland St. Eustatius. Dit hotel ligt direct aan zee in de historische benedenstad van Oranjestad, op loopafstand van duikcentrum Scubaqua. Of je nu komt om te duiken, de imposante historie of voor de natuur, hier zit je goed!

WIFI aanwezig met oog voor de natuur aan zee zwembad aanwezig kindvriendelijk bar aanwezig eetgelegenheid aanwezig duikfaciliteiten aanwezig geschikt voor groepen

Orange Bay Hotel St. Eustatius Stata

Centraal gelegen op St. Eustatius, op loopafstand van alles wat je nodig hebt

Of je nu van plan bent om een duikreis, zakenreis of relax vakantie te plannen, bij Orange Bay Hotel zit je op slechts een steenworp afstand van de Caribische Zee en op loopafstand van restaurants, duikcentrum Scubaqua, historische bezienswaardigheden en supermarkten.

Orange Bay Hotel St. Eustatius Stata

Orange Bay Hotel St. Eustatius Stata

Kamers aan de bergzijde en recht aan de Caribische zee

Orange Bay Hotel heeft 8 kamers die kunnen worden bezet door een of twee gasten. De 4 soorten kamers verschillen in prijs, afhankelijk van hun locatie in het gebouw. Alle kamers hebben dezelfde voorzieningen die zorgen voor het meest comfortabele en zorgeloze verblijf! Bij het verblijf zit een heerlijk ontbijt inbegrepen. Optioneel kun je er zelfs voor kiezen dat men je op komt halen van het vliegveld.

Er zijn kamers aan de bergkant en kamers uitkijken op zee. De kamers op de eerste etage die zich aan de achterkant van het gebouw bevinden kijken uit op de klif die de bovenstad van benedenstad scheidt. De kamers op de tweede etage bevinden zich aan de achterkant van het gebouw en hebben een groter balkon met uitzicht op zee.
De kamers op de eerste etage aan de voorzijde van het gebouw zijn bereikbaar via een trap en hebben een prachtig uitzicht op de Caribische zee. De kamers op de tweede etage aan de voorzijde hebben een hoog plafond en bieden een spectaculair uitzicht op de Caribische zee.

Orange Bay Hotel St. Eustatius Stata

Lekker informeel ontbijten, lunchen en dineren bij Harbourclub Statia

Harbourclub Statia biedt een geweldige plek om te ontmoeten en te eten voor ontbijt, lunch, diner of een drankje terwijl je achterover leunt en geniet van het prachtige uitzicht op de baai van Oranjestad.

Het is een unieke en informele eetervaring op het eiland. De semi-zelfbedieningsfunctie, waarbij je zelf de drankjes uit de koelkast, draagt bij aan dat warme, gezellige gevoel.

De gepassioneerde chef-koks maken zoveel mogelijk internationale gerechten met lokale ingrediënten.

Orange Bay Hotel St. Eustatius Stata

Prijzen indicatie overzicht

Reistype Verblijf Reis Inclusief Periode Vanafprijs p.p.
Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt