Holland House Beach Hotel, St. Maarten

Boutique hotel in bruisend Philipsburg direct aan zee

Holland House Beach Hotel St. Maarten

Holland House Beach Hotel is een populair boutique hotel pal in het centrum van Philipsburg, de hoofdstad van Nederlands St. Maarten. Aan de voorzijde ligt het hotel aan de Frontstreet, de belangrijkste winkelstraat van de stad, terwijl de achterzijde uitkijkt op de Great Bay met de gezellige Boardwalk en het brede, fraaie witte zandstrand.

WIFI aanwezig aan zee zwembad aanwezig kindvriendelijk bar aanwezig eetgelegenheid aanwezig hier draaien ze graag een muziekje strand nabij

Holland House Beach Hotel St. Maarten

Bruisend, taxfree shoppen, mensen kijken

Gasten die bij Holland House Beach Hotel verblijven vangen als het ware twee vliegen in één klap: zodra je de voordeur uitstapt bevind je je in een gezellige, drukke winkelstraat met talloze winkels en horecagelegenheden op loopafstand. Via de achterdeur de rust en ruimte van zon, zee en strand met een prachtig uitzicht op de baai, waar bijna dagelijks grote cruiseschepen aanmeren.

Vermeldenswaardig zijn de vele winkels in de Frontstreet en Backstreet waar taxfree producten kunnen worden gekocht, zoals (Cubaanse) sigaren, sterke drank zoals de bekende Guavaberry rum, juwelen e.d.

De achterzijde van het hotel grenst aan de gezellige Boardwalk. Overdag vergaap je je aan de cruiseschip toeristen terwijl je lekker je cocktailtje drinkt in een van de vele strandbedden of vanaf het comfortabele loungedeck.

Holland House Beach Hotel St. Maarten

Holland House Beach Hotel St. Maarten

Holland House Beach Hotel St. Maarten

Comfortabele kamers met stadszicht of zeezicht

De kamers met stadszicht en zeezicht beschikken over een badkamer met bad/ douche en toilet, airconditioning en balkon.

De Junior suite heeft een apart woon- en slaapgedeelte. Beschikt tevens over een sofa welke gemakkelijk omgetoverd kan worden in 2 bedden voor kinderen. Tevens heeft u vanuit de suite een fantastisch uitzicht op de baai.

Holland House Beach Hotel St. Maarten

Ocean Lounge Bar & Restaurant

Geniet van een heerlijke lunch of diner met zicht op zee. De keuken serveert wereldse gerechten gecombineerd met de beste wijnen. Fijnproevers voelen zich hier thuis.

In de lounge kun je heerlijk wegploffen met je cocktail en Hollandse bitterbal terwijl je de zon ziet wegzakken in zee. De avond begin je feestelijk of sluit je in stijl af met bubbels in de champagnebar.

Holland House Beach Hotel St. Maarten

Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt