Trouw en Huwelijksreizen

De Caribbean is de plek voor een romantische vakantie

BON travel is al sinds 1999 de specialist van reizen naar het Caribisch gebied. BON travel heeft inmiddels jarenlange ervaring opgedaan in het regelen en organiseren van trouwpartijen in het Caribisch gebied. Wij regelen, samen met onze weddingplanners ter plaatse, alles tot in de puntjes. Want ondanks dat het trouwen op de Caribbean relatief eenvoudig is komt er toch het een en ander bij kijken. Welke trouwlocaties zijn toegestaan? Hoeveel getuigen heb je nodig? Welke formaliteiten gelden er? Is er een fotograaf? En hoe zit het met de catering? Maak je geen zorgen! Wij kennen de weg op de eilanden en helpen je graag om je trouwerij / huwelijksreis of renewel of vows waar te maken.

Romatische & Huwelijksreizen

De Caribbean is de plek bij uitstek voor een romantische reis of misschien zelfs wel een huwelijksreis.

St. Lucia

" Romantische bestemming met schitterende natuur "

Antigua

365 beaches for every day of the year ...

Verblijf in een villa op een Caribisch eiland

Accommodatie overzicht

Duikreizen

BON travel heeft verschillende duikreizen in haar aanbod. Ga naar Bonaire, Curaçao, Belize, St. Eustatius, St. Maarten, Saba, Dominica of combineer.

Natuur / Avontuur / Actief

Wandelen over een vulkanische krater, hiken in de regenwouden of met een boot een rivier afdalen.

Hoe werkt het?

BON travel is de Caribbean and Beyond specialist van Nederland. Sinds 2002 heeft BON travel voor vele bruidsparen een huwelijk op een van de eilanden verzorgd. BON travel neemt je alle zorg ‘uit handen’ en maakt op basis van jullie ultieme wensen een prachtig voorstel. Zo weet je van te voren precies wat je kan verwachten op de mooiste dag van je leven.

Op deze website kun je al helemaal in de trouw sfeer komen. Je kan de verschillende eilanden bekijken en accommodaties. Er zijn voor elke wens en budget mogelijkheden. Op basis van het door jullie ingevulde formulier gaan we voor je aan de slag. Natuurlijk nemen we voor deze belangrijke dag even telefonisch contact met je op, zodat er niets aan het toeval wordt overgelaten.

Uiteindelijk maakt BON travel een offerte op maat voor jullie:

  • wil je trouwen op een eiland?
  • wil je een huwelijksreis, bijvoorbeeld een combinatiereis met andere eilanden?
  • gaan er vrienden en/of familieleden mee?
  • wil je op het strand trouwen, in je ‘eigen’ baai?
  • welke bloemen vind je mooi
  • wil je een bruidssuite of juist een prive villa?
  • geef je een feestje na de huwelijkse voltrekking
  • of wil je heerlijk uit eten gaan (wij kennen de leukste restaurantjes)?

Nadat de offerte helemaal op wens is volgt de boeking. BON travel gaat je voorzien van de benodigde formaliteiten, zodat er ruim voldoende de tijd is om alle papieren bij onze partners op het eiland te krijgen. Afhankelijk van al jullie wensen stemmen we ter plekke af wat jullie kunnen en mogen verwachten. En dan, ongeveer twee weken voor de trouwdag, zenden we alle bescheiden naar jullie en eventuele medereizigers toe. BON travel neemt je werkelijk alle activiteiten uit handen, zodat jullie je helemaal kunnen focussen op die drie belangrijke woorden: JA, ik wil!!

Romantische reizen / vakanties

Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt