Trouwen onder de Caribische Zon?

Hoe maak je van de bijzonderste dag in je leven ook echt de bijzonderste dag? Door te trouwen op een unieke locatie. De huwelijksreis plak je dan gewoon aan de plechtigheid vast! Natuurlijk moet er wel eerst het nodige geregeld worden. Zowel qua documenten als wat betreft de formaliteiten ter plaatse. Voor dat laatste zorgen onze weddingplanners. Natuurlijk denkt BON travel mee voor het maken van het perfecte programma voor uw huwelijksdag! Wij dragen mogelijkheden aan en denken mee in een creatief proces, waarvan de uiteindelijke uitkomst vanzelfsprekend geheel bepaald wordt door het aanstaande bruidspaar. Het is verstandig om minimaal twee maanden vantevoren te beginnen met regelen.

Wij hebben inmiddels een jarenlange ervaring opgedaan in het regelen en organiseren van trouwpartijen op Bonaire en Curaçao en die ervaring komt goed van pas op onze nieuwe trouwbestemming Saba (ook Sint Maarten en Aruba behoren tot de mogelijkheden).

Trouwen op Bonaire

Wat is jullie droomlocatie? Bon Travel denkt graag met jullie mee om de perfecte plek te vinden. Trouwen jullie binnenkort op de pier van Divi Flamingo, met de voeten in het strand op het intieme Donkey Beach, in de natuur van Washington Slagbaai of misschien wel op de ontspannen plek: Jibe City, met het fantastische uitzicht? En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden.

Lees verder over trouwen op Bonaire.

Trouwen op Curaçao

Ook als Curaçao de bestemming is waar jullie elkaar het jawoord willen geven dan zijn er fantastische mogelijkheden. Sta jij binnenkort samen met je partner op het witte zandstrand van Zanzibar, Hilton, of in de Blaauwbaai of op Playa Portomari? Of wil je trouwen in de op een verzorgde locatie in de lokale sfeer zoals Hook’s Hut? Ook op Curaçao kent Bon Travel de leukste plekjes zodat we samen jullie droomhuwelijk werkelijkheid kunnen maken.

Lees verder over trouwen op Curaçao.

NIEUW: Renewal of Vows

U bent al weer enige tijd getrouwd of u heeft een jubileum te vieren. Waarom dan niet uw trouwbelofte opnieuw afleggen op een prachtige trouwlocatie op de Antillen? Hoewel dit geen officieel huwelijk is zal er wel een ceremonie op een prachtig versierde locatie plaatsvinden. En natuurlijk zal de champagne en bruidstaart hier niet ontbreken. Kortom: voor wie het allemaal nog een keer over wil doen DE ideale mogelijkheid! Op verzoek kunnen wij nadere informatie en een prijsindicatie verstrekken.

Geef een reactie

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)