Cantu Di Laman

Schitterende, geheel vrijstaande villa. Direct aan zee gelegen op één van de mooiste plekjes van Bonaire in Belnem. Behalve een ruime living heeft de villa een zeer complete keuken, 2 slaapkamers (NB: apart gelegen van het woongedeelte!), een badkamer en een zeezicht terras met ligbedden en een trap naar zee.

De afstand tot het centrum van Kralendijk bedraagt ongeveer 2,5 km en het vliegveld ligt op ongeveer 1,5 km afstand.

Cantu di laman 600 011

eigen keuken geschikt voor groepen

Inrichting

De villa beschikt naast een gezellig ingerichte woon/eetkamer over een zeer compleet ingerichte open keuken met onder meer een afwasmachine, magnetron enz. Voorts twee slaapkamers (apart van de woonkamer) met elk een 2-persoonsbed en een badkamer. Alle kamers hebben een plafond-fan en de beide slaapkamers bovendien airco. Vanuit de woonkamer heb je vrij uitzicht over zee.

Verder

Desgewenst kan er een bed bij geplaatst worden zodat de villa door maximaal 5 personen bewoond kan worden. De zee is bereikbaar middels een trap. Natuurlijk hebben de gasten de beschikking over een mooi terras met (lig)stoelen en een prachtige tuin.

Schoonmaak

De woning wordt 1x per week schoon gemaakt waarbij tevens handdoeken en linnengoed gewisseld worden.

Belangrijk detail

Deze woning is niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar in verband met de lage afscheiding tussen het terras en de zee.

Cantu di laman 400 014

Cantu di laman 400 013

Cantu di laman 400 012

  • Complete reis
  • €987,-
  • 9 dagen
  • Inclusief vlucht, villa en transfer
  • Vanafprijs per persoon o.b.v. 4 personen.
Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt