Nautico Penthouse

Dit zeer ruime Penthouse ligt op een absolute toplocatie: aan de boulevard van Kralendijk met onbelemmerd uitzicht op zee zowel vanaf het balkon aan de voorzijde van de woonkamer als het grote aan de zijkant van de woonkamer gelegen balkon. Beide balkons zijn gemeubileerd: je kunt er lekker luieren én eten!

Nautico Penthouse 600 039

eigen keuken

Groot, groter, grootst

De totale oppervlakte van het penthouse, dat op de derde en bovenste verdieping ligt, is ca. 130 m², inclusief de twee terrassen. Het penthouse is voorzien van een ruime woonkamer, complete keuken met vaatwasser, magnetron en amerikaanse koelkast, twee badkamers met bad, douche, toilet, bidet en een badmeubel.

Voorts zijn er twee ruime slaapkamers met inbouwkasten. Alle kamers (behalve de badkamers) zijn voorzien van airco en plafondventilatoren. Tevens wasmachine en droger aanwezig.

Smaakvol gemeubileerd

De grote, airconditioned woonkamer is smaakvol gemeubileerd. Voorts een compleet ingerichte keuken met o.a. Amerikaanse koelkast met ijsblokjes en koel water, vaatwasmachine en magnetron en twee eveneens airconditioned slaapkamers met elk een eigen badkamer.

Nautico Penthouse 400 042

Nautico Penthouse 400 043

  • Complete reis
  • €1035,-
  • 9 dagen
  • Inclusief vlucht, villa en transfer
  • Vanafprijs per persoon o.b.v. 4 personen.
Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt