Unieke zeilreis met kerst, alleen bij BON travel!

Tijdens de kerstdagen zeilen in het Caribisch gebied. Dat klinkt goed toch? Vorig jaar hadden we zoveel interesse hierin dat we dit jaar met kerst 2020 onze 'eigen' BON travel zeiljacht door het Caribisch gebied willen laten varen. We zijn daarom op zoek naar 6 koppels die het leuk lijkt om dit jaar de kerstvakantie al zeilend door te brengen.

18 december 2020

Jullie vertrekken op 19 december vanaf Amsterdam Schiphol vanuit Nederland naar Martinique

26 december 2020

Jullie vertrekken op 26 december terug naar Nederland.

Verblijf in een Luxe zeiljacht

Zeil door het Caribische gebied in je eigen luxe zeiljacht. Besluit zelf hoe lui of actief jouw zeilreis eruit ziet. Aan boord ontbreekt het je aan niets. Jullie verblijven op een luxe zeiljacht genaamd  Je slaapt in je privé kajuit met badkamer ensuite. Een kapitein zeilt je iedere dag naar de mooiste plekjes. En een kok verzorgt op basis van een table d’hôte formule zowel ontbijt, lunch als diner. Je komt op unieke plekken waar je zonder zeilboot niet zou kunnen komen. Kortom, het absolute gevoel van luxe!

€ 3.798

per persoon

Niet inbegrepen is een optioneel excursie pakket (€ 160,-) en de cash box is verplicht ter plaatse met contant geld te voldoen. Dit wordt gebruikt voor immigratie fee’s, park fee’s, toeristenbelasting en dergelijk (circa € 180 p.p.)

" Het is zo heerlijk om tijdens de kerstvakantie per zeiljacht even lekker uit te waaien in het Caribische gebied. Je gaat vol frisse energie en een leeg hoofd het nieuwe jaar in! "

Zeilroute langs pareltjes in het Caribisch gebied

Langs de route

De zeilroute kan in overleg met de crew van het schip en het reisgezelschap worden aangepast. Bon travel heeft voor deze unieke zeilreis een route uitgestippeld in overleg met de crew. In overleg met de groep kan hier van worden afgeweken of op verzoek kunnen er bestemmingen op de route worden toegevoegd.

Uit eigen ervaring heeft BON travel een route uitgestippeld die in grote lijnen overeen komt met de zeilreis ‘per luxe catamaran van Martinique naar Tobago Cays’. 

Na aankomst op Martinique zal het zeiljacht koerst zetten voor een nachtelijke tocht naar het zuidelijk gelegen eiland Grenada. Van daaruit zal in een paar dagen langzaam de route omhoog vervolgd worden terug naar Martinique. Je zult aanmeren in de meest idyllische baaien van de Caribbean. Mayreau is het dunstbevolkte eiland van de archipel, met 300 inwoners. Vanaf het strand van Saline Bay kunt u een pad volgen voor een uurtje naar het enige dorpje dat u kunt bezoeken. Het is de moeite waard om de huisjes, bars en restaurants te bezoeken die zijn gemaakt van kleurrijk geschilderd hout, maar ook de kleine stenen kerk bovenop de heuvel met een adembenemend uitzicht over de eilanden is de moeite waard.

Ga snorkelen bij de Tobago Cays, welke eilandjes en riffen de mooiste lagune van de Grenadinen omringen. Ontdek de betoverende onderwaterwereld vol koraal en tropische vissen in het ondiepe water. Maar het is ook mogelijk om de zeekajak te pakken en naar een strand de paddelen. Op St. Vincent kun je diverse typische Caribische dorpjes verkennen, wandel over een lokale markt vol met kleurrijke kraampjes of een neem een taxi naar een paar prachtige uitkijkpunten op het eiland. Wanneer het zeiljacht voorbij St. Lucia vaart dan zul je de iconische Piton’s uit het water omhoog zien rijzen. Dit stukje natuurschoon staat niet voor niks op de werelderfgoedlijst. Wellicht besluiten jullie een stop bij St. Lucia om daar het regenwoud te verkennen of bezoek het dorpje La Soufrière, ontdek de Botanische Tuinen met haar minerale bronnen en zwavelhoudende baden; wandel door de krater van de La Soufrière vulkaan, tussen de geisers van kokend water. Het is een route vol met prachtige highlights en verborgen plekjes die de crew van het schip maar al te goed weet te vinden. Laat je verwennen en verrassen. 

Interesse gewekt? Wees er snel bij!

Deze reis is te boeken tot en met 1 mei 2020. Het zeiljacht heeft 6 kajuiten van 2 personen. Voor deze unieke reis zijn we dan ook op zoek naar 12 personen in de vorm van 6 koppels (een kajuit voor 1 persoon is ook mogelijk maar dan zal wel een aanzienlijke meerprijs geven).  Zodra er 12 personen deze reis geboekt hebben zal de reis doorgaan en is het vertrek gegarandeerd. 

Kajuit 1, 2 personen: beschikbaar 

Kajuit 2, 2 personen: beschikbaar

Kajuit 3, 2 personen: beschikbaar

Kajuit 4, 2 personen: beschikbaar

Kajuit 5, 2 personen: beschikbaar

Kajuit 6, 2 personen: beschikbaar

Schrijf je in voor deze reis

Of laat ons je bellen....

  Je naam (verplicht)

  Je telefoonnummer (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Extra opmerking

  Bezoek ons kantoor ( op Afspraak)

  Bezoek ons kantoor in Apeldoorn. Ons kantoor is gevestigd aan de Kerklaan 57. Parkeren voor de deur mogelijk. Svp even bellen voor een afspraak.

  Contact formulier / offerte aanvraag

  Laat je contact gegevens achter via het formulier hiernaast of vraag een offerte aan

  Bel BON Travel

  Neem op werkdagen tussen 9h30 en 17h30 telefonisch contact op om direct met een van onze reisexperts te spreken. +31 (0)35 542 60 71​

  NIeuwsbrief

  Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

   Uw naam (verplicht)

   Uw email (verplicht)