Caribisch zeilreis met jouw eigen gezelschap

Zeil door het Caribische gebied in je eigen luxe zeiljacht. Besluit zelf hoe lui of actief jouw zeilreis eruit ziet. Een kapitein en kok zijn aan boord om het jullie helemaal naar de zin te maken. Het is een droom die werkelijkheid kan worden met de hulp van BON travel. Vraag je offerte aan en wij helpen je stap voor stap naar jullie ultieme zeilreis door het Caribisch gebied.

1. Kies een zeiljacht voor jouw reisgezelschap

Wanneer je een aanvraag hebt gedaan dan zal BON travel starten met het in kaart brengen van het reisgezelschap en de wensen. De vloot bestaat ui meerdere luxe Monohull en Catamaran zeiljachten, variërend in luxe en aantal kajuiten. Bij BON travel kennen we de verschillende types en weten we aan de hand van jouw verhaal wat bij jullie reisgezelschap past. De meeste zeiljachten beschikken over 4 tot 6 kajuiten. Iedere hut beschikt over een tweepersoons bed en badkamer ensuite. Het is dus goed mogelijk met met een groep familie of vrienden tot 12 personen een zeiljacht te huren om de Caribbean te verkennen. 

2. Stippel jullie route door de Caribbean uit

startlocaties...

  • Belize
  • St. Maarten
  • Antigua
  • Britse Maagdeneillanden
  • Martinique
  • St. Lucia
  • St. Vincent & Grenadines

Breng de Columbus in jezelf naar boven. Je hebt een zeilboot en alle vrijheid, in welke windrichting zet jij koers? BON travel denk graag met je mee om een route door het Caribisch gebied uit te stippelen. Je bent vrij om je eigen bestemming te kiezen maar waar Christoffer Columbus een paar jaar uittrok voor zijn ontdekkingsreizen, moeten wij het tegenwoordig met een week tot een paar weken doen. BON travel denkt graag me je mee. Wat zijn mooie plekken om aan te meren? Hoeveel eilanden kun je aandoen binnen jullie reisperiode. BON travel geeft graag advies en zal in overleg met jullie bepalen vanaf welk eiland jullie het beste kunnen starten. 

De mogelijkheden zijn eindeloos. Ga in 11 dagen zeilen door de Grenadines richting Martinique en meer aan bij St. Lucia. Ga in 5 dagen zeilen rondom St. Maarten en verken Anguilla, St. Barth en ontdek onbewoonde eilandjes tussen deze eilanden. Of plak er nog een paar dagen bij aan en vaar uit naar de Britse Maagdeneilanden. 

BON travel zal ervoor tevens voor zorgen dat het logistiek gezien soepel verloopt. Een vliegticket, transfer of extra verblijf op het eiland, we kunnen het allemaal regelen. 

3. Kies voor optionele extra's

Aan boord van het zeiljacht zal een kapitein en kok aanwezig zijn. Indien voldoende zeilervaring hebt is het ook mogelijk om met je eigen gezelschap door de Caribbean te zeilen. Daarnaast zijn alle maaltijden en de meeste dranken inbegrepen. Het is mogelijk om in overleg optionele extra’s bij te huren zoals een zeekajak, snorkelmateriaal, visuitrusting, veiligheidsnet kinderen, etc. Ook is het mogelijk om je reis te verlengen met een verblijf op een van de eilanden. Verblijf samen nog een week in een Caribische villa op bijvoorbeeld St. Maarten, Martinique, Guadeloupe of St. Barth. BON travel is gespecialiseerd in maatwerkreizen, er is dus veel mogelijk. 

Vraag advies / Doe een aanvraag

Of laat ons je bellen....

Je naam (verplicht)

Je telefoonnummer (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Extra opmerking

Bezoek ons kantoor ( op Afspraak)

Bezoek ons kantoor in Apeldoorn. Ons kantoor is gevestigd aan de Kerklaan 57. Parkeren voor de deur mogelijk. Svp even bellen voor een afspraak.

Contact formulier / offerte aanvraag

Laat je contact gegevens achter via het formulier hiernaast of vraag een offerte aan

Bel BON Travel

Neem op werkdagen tussen 9h30 en 17h30 telefonisch contact op om direct met een van onze reisexperts te spreken. +31 (0)35 542 60 71​

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)