Beaches & Dreams

Beaches & Dreams ligt vlakbij het dorp Hopkins in het Stann Creek District in Belize. Het is een ontzettend relaxed Resort. Luister naar het rustgevende geluid van de zee en hoor de wind door de palmen waaien. Beaches & Dreams ligt op het strand en de Caribische zee is op slechts 20 meter dichtbij. Op loopafstand van Beaches & Dreams tref je het rustige en vriendelijke vissersdorpje Hopkins waar veel Garifuna families leven. Dit volk kent een interessante cultuur dankzij de samensmelting van Indianen, Afrikaanse volken.

beaches-and-dreams-belize-600 (1)

met oog voor de natuur aan zee eetgelegenheid aanwezig strand nabij

Uitmuntende keuken

Hou je van lekker eten? Dan zit jij bij Beaches & Dreams goed. Het hooggewaardeerde Barracuda bar en grill serveert heerlijke ‘Mediteribbean Cuisine’. Hier worden verschillende gerechten dagelijks klaar gemaakt met Mediterraanse en Caribische invloeden. Verse vis en kreeft worden aangeschaft bij een lokale visser. Pizza, pasta en hun bekende gerookte specialiteiten vullen het menu verder aan. Zorg dat je een gaatje overlaat voor de tongstrelende toetjes. En terwijl je geniet van al dat lekkers zit je in een prachtige ambiance in de openlucht op slechts 30 meter afstand van het strand.

beaches-and-dreams-belize-400 41

Culinaire hoogstandjes met een top uitzicht

beaches-and-dreams-belize-400 1

Accommodatie

Het Beaches and Dreams resort beschikt over gezellige en smaakvolle gemeubileerde beachfront kamers met een prachtig uitzicht over de Caribische zee. De accommodatie is geschikt voor koppels en families. Bij de bouw van de kamers is vooral gebruik gemaakt van houten materialen en aangekleed met kleurrijke schilderijen. De kamers beschikken over een plafonventilator, en grondventilator, porch met een hangmat, wifi, prive bad en een kingsize bed en een slaapbank. Er zijn kamers voor 2, 4 of 5 personen

beaches-and-dreams-belize-400 44

impressie van de badkamer

beaches-and-dreams-belize-400 13

impressie van de kamer

  • Overnachting
  • €61,-
  • 3 nachten
  • Inclusief accommodatie.
  • Vanafprijs per persoon o.b.v. 2 personen.
Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt