Zeilen in de Caribbean

Wat is er mooier dan per zeilboot het Caribisch gebied te verkennen. Gebruik alleen de wind in de zeilen om je te verplaatsen over de Caribische wateren. Het is bij BON travel mogelijk om per vliegtuig of ferry te eilandhoppen. Maar het is een extra unieke ervaring om per zeilboot diverse eilanden aan te doen. BON travel werkt samen met Dreamyacht Charters. Er zijn, afhankelijk van je ervaring en behoefte, verschillende mogelijkheden om te zeilen in de Caribbean.

De eilanden vanwaar zeilen mogelijk is zijn: Guadeloupe, Martinique, Antigua, St. Vincent en de Grenadines, Grenada. St. Maarten is ook een mogelijkheid maar wordt momenteel vanwege de Orkaan Irma tijdelijk niet aangeboden.

1. Zeilreizen

Vaar mee met een bemande zeilboot samen met andere gasten. Het is een ontspannen manier van zeilen in de Caribbean. Er is bemanning aan boord en je hoeft zelf geen zeilervaring te hebben. Voor eten en drinken wordt gezorgd en de vaarroute is uitgestippeld. Slaap in een Cabin aan boord en hop zo van eiland naar eiland.

2. Zelf kapitein

Wie zelf zeilervaring heeft kan een eigen zeilboot huren. Je bent zelf de kapitein en stippelt je eigen route uit. Je hebt keuze uit diverse zeilboten en startlocaties.

3. Bemande Charter

De Bemande Charters zijn de crème de la crème van all-inclusive luxe: een drijvend vijf-sterren hotel waar u de enige gast bent. Leun achterover en geniet – uw bemanning staat klaar om uw wensen te vervullen. De professionele schipper zal u naar de allermooiste plekjes navigeren en de gastvrouw zal als uw persoonlijke chef-kok fungeren, die met de lokale delicatessen en de door u goedgekeurde boodschappen ware culinaire magie op tafel zal zetten

zeilreis

Grenada, Grenadines, Tobago Cays,

Zeiltocht: Tobago Cays, Grenadines, Grenada

Grenada en St. Vincent en de Grenadinen, dagen

Voel je bevoorrecht tijdens dit 8-daagse zeilavontuur. Maken samen met een klein gezelschap op een volledig verzorgde zeiltocht door de Grenadinen. Aan boord ontbreekt het je aan niets. Je slaapt in je privé kajuit met badkamer ensuite. Een kapitein zeilt je iedere dag naar de mooiste plekjes. En een kok verzorgt op basis van een table d’haute formule zowel ontbijt, lunch als diner. Je komt op unieke plekken waar je zonder zeilboot niet zou kunnen komen. Kortom, het absolute gevoel van luxe!

1.841

zeilreis

Martinique, St. Lucia en St. Vincent en de Grenadines.

Zeiltocht Caribbean: Martinique, St. Lucia, St. Vincent en de Grenadines

Martinique, St. Lucia, en St. Vincent en de Grenadinen, 10 dagen

Deze zeilreis voert je langs verschillende Caribische eilanden. Je vaart langs het Franse Martinique, St. Vincent en de Grenadines en St. Lucia.

2.073

zeilreis

British Virgin Islands & St. Maarten

zeilreis: St. Maarten – Britse Maagdeneilanden

Britse maagdeneilanden en St. Maarten, 9 dagen

Deze zeilroute begint op St. Maarten waarvandaan u oversteekt naar de Britse Maagdeneilanden (afgekort ook wel BVI genoemd) – ervaar een adembenemende aankomst bij Virgin Gorda, waar de beroemde Baths op u wachten.

1.847

 Gerelateerde Magazine Artikelen

Reisblog • Grenada, Martinique, St. Lucia, en St. Vincent en de Grenadinen

Zodra ik een eiland aan de horizon zie, wil ik er heen, het werkt als een soort verslaving

Door Mattijs Baijens • 2017-12-21 11:29

Ik ben helemaal gek van eilandhoppen. Zodra ik in de Caribbean weer een eiland aan de horizon zie, wil ik er heen, wil ik het ontdekken, het werkt als een soort verslaving. Tot voor kort deed ik dit voornamelijk per vliegtuig. Dat is natuurlijk een snelle manier, echter kleven er ook nadelen aan. Je moet toch weer een aantal uur van tevoren op het vliegveld zijn en je sjouwt met je bagage heen en weer. 

Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt