Zeilen in de Caribbean

Wat is er mooier dan per zeilboot het Caribisch gebied te verkennen. Gebruik alleen de wind in de zeilen om je te verplaatsen over de Caribische wateren. Het is bij BON travel mogelijk om per vliegtuig of ferry te eilandhoppen. Maar het is een extra unieke ervaring om per zeilboot diverse eilanden aan te doen. BON travel werkt samen met Dreamyacht Charters. Er zijn, afhankelijk van je ervaring en behoefte, verschillende mogelijkheden om te zeilen in de Caribbean.

De eilanden vanwaar zeilen mogelijk is zijn: St. Maarten, Tortola, Guadeloupe, Martinique, Antigua, St. Vincent en de Grenadines, Grenada.

1. Meezeilen

Vaar mee met een bemande zeilboot samen met andere gasten. Het is een ontspannen manier van zeilen in de Caribbean. Er is bemanning aan boord en je hoeft zelf geen zeilervaring te hebben. Voor eten en drinken wordt gezorgd en de vaarroute is uitgestippeld. Slaap in een premium hut aan boord met privé badkamer en hop zo van eiland naar eiland.

2. Zelf kapitein (bareboat)

Wie zelf zeilervaring heeft kan een eigen zeilboot huren. Je bent zelf de kapitein en stippelt je eigen route uit. Je hebt keuze uit diverse zeilboten (catamaran of monohull) en startlocaties.

3. Bemande Charter

De Bemande Charters zijn de crème de la crème van all-inclusive luxe: een drijvend vijf-sterren hotel waar u de enige gast bent. Leun achterover en geniet – uw bemanning staat klaar om uw wensen te vervullen. De professionele schipper zal u naar de allermooiste plekjes navigeren en de gastvrouw zal als uw persoonlijke chef-kok fungeren, die met de lokale delicatessen en de door u goedgekeurde boodschappen ware culinaire magie op tafel zal zetten

Zeiltocht

Grenada, Carriacou, Tobago Cays

Zeiltocht: Grenada, Carriacou, Tobago Cays, Grenadines

Grenada en St. Vincent en de Grenadinen, 9 dagen

Maken samen met een klein gezelschap op een volledig verzorgde zeiltocht door de Grenadines. Aan boord ontbreekt het je aan niets. Een kapitein zeilt je iedere dag naar de mooiste plekjes. En een kok verzorgt op basis van een table d’hôte formule zoals ontbijt, lunch en diner. Je komt op unieke plekken zoals Tobago Cays waar je zonder zeilboot niet zou kunnen komen. Het absolute gevoel van luxe!

1.841

Zeiltocht

Martinique, St. Lucia, St. Vincent en de Grenadines

Zeiltocht Caribbean 8 nachten: Martinique, St. Lucia, St. Vincent en de Grenadines

Martinique, St. Lucia, en St. Vincent en de Grenadinen, 10 dagen

Deze onvergetelijke zeilreis voert je langs verschillende Caribische eilanden. Je vaart vanaf het Franse Martinique naar St. Lucia, St. Vincent en de Grenadines. Hoogtepunt van deze zeiltocht zijn de Tobago Cays.

1.925

Zeiltocht

Guadeloupe, Dominica

Zeiltocht Caribbean: Guadeloupe & Dominica

Dominica en Guadeloupe, 10 dagen

Geniet van het avontuur verken de wateren rondom het weelderige paradijs Guadeloupe. Ontdek de mooiste stranden van de archipel, het onderwaterreservaat van Jacques Cousteau, het idyllische Les Saintes, Pigeon eiland, Marie-Galante en het weelderig groene Dominica. Beleef je droomvakantie, je wilt hierna niets anders meer.

1.955

Zeiltocht

Britse Maagdeneilanden & St. Maarten

Zeiltocht: St. Maarten – Britse Maagdeneilanden

Britse maagdeneilanden en St. Maarten, 11 dagen

De zeiltocht begint op St. Maarten waarvandaan je de oversteek maakt naar de Britse Maagdeneilanden. Ervaar een adembenemende aankomst bij Virgin Gorda, waar de beroemde Baths je zullen opwachten. In de komende week zul je Horse Shoe Reef, de grotten bij Norman Island en diverse andere natuurwonderen bezoeken. Snorkel met zeeschildpadden en ga vervolgens op St. Maarten eten aan de Franse zijde van Grand-Case nadat je enkele dagen witte stranden en pittoreske dorpjes hebt ontdekt.

1.929

Zeiltocht

Martinique, St. Lucia, St. Vincent en de Grenadines

Zeiltocht Martinique – Grenadines

Martinique, St. Lucia, en St. Vincent en de Grenadinen, 13 dagen

Als aanvulling op onze populaire Dream Grenadines Premium 10 daagse zeiltocht bieden we nu ook de Dream Grenadines Premium 13 daagse zeiltocht aan. Hoogtepunten van deze tocht zijn onder andere Bequia, Mustique, Mayreau en de prachtige Tobago Cays. Snorkel in ongerepte riffen en ontdek de pittoreske dorpjes.

2.259

 Gerelateerde Magazine Artikelen

Reisblog • Grenada, Martinique, St. Lucia, en St. Vincent en de Grenadinen

Zodra ik een eiland aan de horizon zie, wil ik er heen, het werkt als een soort verslaving

Door Mattijs Baijens • 2017-12-21 11:29

Ik ben helemaal gek van eilandhoppen. Zodra ik in de Caribbean weer een eiland aan de horizon zie, wil ik er heen, wil ik het ontdekken, het werkt als een soort verslaving. Tot voor kort deed ik dit voornamelijk per vliegtuig. Dat is natuurlijk een snelle manier, echter kleven er ook nadelen aan. Je moet toch weer een aantal uur van tevoren op het vliegveld zijn en je sjouwt met je bagage heen en weer. 

Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt