Een cadeautje voor alle zintuigen, St. Lucia

St. Lucia is een tropisch paradijs, een eiland gelegen tussen Martinique en Saint Vincents. St. Lucia is een cadeautje voor je zintuigen. De ‘Pitons’, de twee vulkanen in het zuiden van het eiland vormen een betoverend plaatje. De Pitons zijn niet voor niets opgenomen in het Unesco Werelderfgoed. Daarbij kent St. Lucia schitterende resorts waar je omringd wordt door een schitterend landschap. Kies je voor een verblijf op hoogte met uitzicht op de Piton’s, of een kamer direct aan een hagelwit strand? De resorts op St. Lucia staan garant voor verwennerij. Geniet van culinaire hoogstandjes, laat jezelf verwennen in de spa of drink een cocktail bij een infinitypool. Vaak maken de resort daarbij gebruik van al het moois van het eiland. In de spa zie je de rijke mineralen uit de vulkanische bronnen terugkomen. En op je dinerbord het tropisch fruit uit de regenwouden.  St. Lucia is dan ook niet voor niets  The world leading Honeymoon bestemming.

Waar

St. Lucia ligt in het Caribisch gebied. Het eiland ligt onder het Franse Martinique en en het Engelse Dominica.

St. Lucia in kernwoorden

Regenwouden, prachtige stranden, werelderfgoed The Piton’s, Engels, vulkanisch, magische zonsondergangen, heerlijke verwennerij, spa, infintypools.

Slogans

Simply Beautiful. Helen of the West Indies

Taal

Engels

Hoofdstad

Castries

Oppervlakte

Ca 617 km²

Inwoners Aantal

Ca 184.999

Ze rijden hier

Links

Munteenheid

East Caribbean Dollar

Leuke weetjes

St. Lucia is het enige land dat naar een vrouw vernoemd is. Op St. Lucia zie zowel de Engels als de Franse invloeden terug komen. Heineken is de eigenaar van het lokale biertje genaamd Piton. Het biertje is gebrouwen in St. Lucia.

Uniek op St. Lucia

De beroemde kenmerkende puntige zusterbergen The Piton’s staan op de werelderfgoed lijst. Op het eiland kun je de enige Drive-In-Vulkaan van de wereld bezoeken.

The Pitons staan op de werelderfgoed lijst. En dat is meer dan terecht!

Reizen naar St. Lucia

Verwen jezelf!

 St. Lucia

St. Lucia Reis

St. Lucia, 9 dagen

Dit Engelstalige eiland in de Caribbean is tropische oase waar ze weten wat verwennerij is. Het eiland staat bekend om haar prachtige Piton’s. Deze iconische puntige ‘bergzusjes’ vormen het perfecte beeld van je ansichtkaart. Voeg daar bounty stranden vol palmbomen en een regenwoud vol tropische planten aan toe en de oase van jouw Caribische vakantie is compleet. De resorts op St. Lucia weten heel goed wat jouw vakantie compleet maakt en zullen je volledig in de watten leggen.

Wereldse Combi!

New York, St. Lucia

Wereldstad & Werelderfgoed in een reis

New York en St. Lucia, 13 dagen

Deze unieke combinatiereis combineert twee bestemming met wereldklasse. Deze reis is ideaal voor stellen en is ook zeer geschikt als huwelijksreis. Eerst samen de wereldstad New York ontdekken. En daarna vlieg je door naar St. Lucia. St. Lucia is de ideale bestemming voor volwassenen en een van ’s werelds beste honeymoon bestemmingen.

2.564

zeilreis

Martinique, St. Lucia en St. Vincent en de Grenadines.

Zeiltocht Caribbean: Martinique, St. Lucia, St. Vincent en de Grenadines

Martinique, St. Lucia, en St. Vincent en de Grenadinen, 10 dagen

Deze zeilreis voert je langs verschillende Caribische eilanden. Je vaart langs het Franse Martinique, St. Vincent en de Grenadines en St. Lucia.

2.073

Wat Bon travel voor je reis naar St. Lucia kan betekenen…

  •  Zorgvuldig geselecteerde accommodaties.
  • Advies bij de keuze van je verblijf.
  • We zoeken naar een efficiënte en leuke route naar St. Lucia
  • We organiseren graag activiteiten voor je op St. Lucia.
  • Een combinatiereis met een ander eiland stippelen we graag voor je uit
  • Ruime ervaring in het organiseren van reizen naar St. Lucia
  • Kunnen inspelen op bijzondere wensen.
  • Advies en inspiratie op maat voor je reis naar St. Lucia
Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt