Guadeloupe-slider-baai

Guadeloupe

Binnenkort bij Bon Travel...

Guadeloupe-reizen-waterval

Il y a tant d'iles en elles

Guadeloupe

BON travel biedt al vele pareltjes aan het in het Caribisch gebied, van het Franse St. Barth tot het groene Dominica. BON travel gaat een nieuwe bestemming toevoegen aan het aanbod, Guadeloupe! Guadeloupe is een groen en relaxt eiland waar je kunt genieten van het Franse leven. Guadeloupe is het grootste eiland van de bovenwindse eilanden. De eilanden archipel Guadeloupe bestaat uit de twee grote eilanden Basse Terre en Grand-Terre en een aantal pittoreske eilanden. Het is een aanrader om de verschillende eilanden met elkaar te combineren, het nationale park bij La Desirade of bijvoorbeeld het authentieke  Marie Galante.

De vulkaan La Souffriere, het regenwoud, suikerrietvelden, bananenplantages en witte zandstranden, Guadeloupe heeft veel te bieden voor een onvergetelijke vakantie.

Collega’s Sharone en Nicole zijn naar Guadeloupe geweest en hebben het eiland ervaren. Ze zijn dol enthousiast geworden over dit prachtige eiland. En weten je er alles over te vertellen. Lees hier het reisverslag van hun reis naar Guadeloupe.

Guadeloupe is ten noorden van Dominica gelegen, een uitstekende mogelijkheid om het Franse Guadeloupe met het groene Dominica te combineren. Eilandhoppen (per ferry of vlucht) tussen beide eilanden is dan ook een aanrader.

Een (combinatie) reis naar Guadeloupe is nu al te boeken bij BON travel!
.

‘So many flavors to discover’
Slogan Guadeloupe