One Happy Paradise… Aruba

Aruba staat bekend als een levendig en vriendelijk eiland waar van alles te doen is en te beleven valt. Overdag kun je genieten van luie zonnige dagen, hagelwitte brede zandstranden, een warm tropische briesje, wuivende palmbomen en sprankelende Caribische wateren. Drink een lekkere cocktail in je strandbed. Wissel je strandvakantie af met een van de leuke watersportactiviteiten. En duik s’avonds het bruisende nachtleven in.

Waar

Aruba ligt in de benedenwindse Cariben zo’n 20 kilometer voor de kust van Venezuela. En kent daarom een droog en zonnig klimmat. Het eiland ligt het meest westelijk van de ABC-eilanden.

Aruba kernwoorden

Hagelwitte brede zandstranden, palmbomen, levendig, bruisend nachtleven, cocktails, watersport, zonnig, tropisch warm, vriendelijk, happy.

Slogan

One Happy Island

Taal

Engels, Nederlands, Papiaments

Hoofdstad

Oranjestad

Oppervlakte

Ca 178.91 km²

Inwoners Aantal

Ca 103.400

Ze rijden hier

Rechts

Munteenheid

Arubaanse Florijn, US Dollar

Leuke weetjes

Je kunt er typisch Nederlandse snacks eten op het strand. Freestyle windsurfen is populair op het eiland. De jaarlijkse gemiddelde temperatuur is 28 graden Celsius. Hou je ogen open voor leguanen, geiten en ezels op Aruba. De door de wind schuin hangende divi divi boom is een soort symbool van Aruba.

Uniek op Aruba

Aruba staat bekend om haar prachtige brede witte zandstranden. Ze staan in menig wereldranglijst hoog genoteerd.

Happy Paradise

Aruba

Aruba complete reis

Aruba, dagen

Aruba staat bekend als een levendig en vriendelijk eiland waar van alles te doen is en te beleven valt. Met prachtige kamers of appartementen, direct gelegen aan de lange witte stranden, is Aruba al jaren een geliefd eiland.

Doe een ABC-tje!

Aruba, Bonaire, Curaçao

Doe een ABC-tje!

Aruba, Bonaire, en Curaçao, 17 dagen

Het beste van de drie benedenwindse eilanden tijdens één vakantie. Bezoek Aruba, Curaçao en Bonaire en ontdek de verschillende culturen. Aruba met haar prachtige witte stranden, levendig Curaçao met de mooie baaien en Dushi Bonaire met haar rust en mooie natuur. De eilanden liggen niet ver uit elkaar, de verschillen zijn echter groot. En dat maakt het zo leuk om deze combinatiereis als vakantie te boeken.

1.744

City & The Beach

Aruba, New York

Wereldstad en Strand

Aruba en New York, 11 dagen

Wat is er nou fijner om nadat je New York hebt bezocht nog enkele dagen te chillen op een strand? Dat is de ultieme combinatie! Vlieg eerst vanaf Amsterdam naar New York en ontdek daar in een paar dagen New York. Sluit dan relaxt af op het Caribische eiland met ’s wereldse mooiste stranden, One Happy Island Aruba.

1.650

Kids ABC-tje

Aruba, Bonaire, Curaçao

ABC-tje met de kinderen

Aruba, Bonaire, en Curaçao, 14 dagen

Ga met je kinderen naar de ABC-eilanden en ieder gezinslid heeft zijn of haar droomvakantie. De kinderen hoeven zich niet te vervelen want er is volop vertier. En de ouders komen ook volledig aan hun welverdiende rust toe. Ook al liggen de ABC-eilanden dicht bij elkaar. Ze vormen alle drie een wereld van verschil. En dat maakt een combinatiereis juist zo leuk. Op Aruba geniet je van ’s werelds mooiste stranden, bekijk de handelskade in Willemstad van Curaçao en geniet van natuur en watersport op Bonaire.

1.689

Love is in the air

Aruba, Bonaire, Curaçao

Romantisch ABC-tje

Aruba, Bonaire, en Curaçao, 17 dagen

Verliefd, verloofd, al jaren getrouwd? Verwen jullie zelf met een romantische reis naar de ABC-eilanden. Wat is er mooier dan de ondergaande zon in de Caribische zee, parel witte stranden met een heerlijk glas wijn? Het beste van de drie benedenwindse eilanden tijdens één romantische vakantie. De eilanden liggen vlak bij elkaar maar toch allemaal verschillend. Dat maakt deze combinatiereis zo leuk! Bezoek Aruba, Curaçao en Bonaire en ontdek de verschillende eigenschappen.

3.383

Accommodaties Aruba


Bucuti

teaser image

Boutique adults-only

Het Bucuti & Tara Beach Resort is een luxe adults-only boutique resort direct aan het witte zandstrand van Eagle Beach gelegen. Service staat centraal bij het Bucuti & Tara Beach Resort en het personeel zal er alles aan doen om jullie een onvergetelijk verblijf te bezorgen. Vanwege de romantische setting is het Bucuti & Tara Beach Resort dé plek om te verblijven op Aruba voor een romantische- / huwelijksreis.


Boardwalk

teaser image

Kleinschalig hotel

Een kleinschalig en charmant resort wat is gelegen op een voormalige kokosplantage. Vanaf het moment dat je de tropische oase binnenloopt, word je ondergedompeld in de Caribische sferen. Super mooie appartementen in een intiem geheel, weg van de massa.


Bananas Apartments

teaser image

Leuke appartementen met rondom een tropische tuin

Bananas Apartments is een heerlijk resort om te verblijven tijdens je vakantie. Lekker genieten van de tropische zon in de mooi aangelegde tuin. De appartementen zijn modern ingericht en voorzien van alle gemakken.


MVC Eagle Beach

teaser image

Dicht bij Eagle Beach

Waar mariniers ooit kwamen om te relaxen, is het MVC Eagle Beach nu een knus familiehotel op Aruba! Dit voormalige Marine Verlofcentrum werd volledig omgebouwd tot een klein resort voor de perfecte strandvakantie.


Renaissance Aruba Resort & Casino

teaser image

Een 5 sterren complex

Renaissance Aruba is niet zomaar een hotel. Het is een 5 sterren complex met twee hotels met elk een eigen doelgroep: het Renaissance Marina Hotel is geschreven op het lijf van jonge mensen boven de 18, terwijl de Renaissance Ocean Suites aangeprezen worden als een perfect familiehotel waar dus ook kinderen meer dan welkom zijn.


Amsterdam Manor Beach Resort

teaser image

Direct aan Eagle Beach

Amsterdam Manor Beach Resort is beperkt van omvang: het telt 72 studio’s en suites. Het resort wordt algemeen als heel gemoedelijk ervaren met veel aandacht voor persoonlijke service. Je zou kunnen zeggen: een stukje knus Nederland in tropisch Aruba!


Tierra del Sol

teaser image

Luxe die gasten er mogen verwachten

Tierra del Sol is in meerdere opzichten een heel bijzonder resort. Niet alleen vanwege de 5-sterren status als indicatie van de luxe die gasten er mogen verwachten, maar ook vanwege de ligging: het resort ligt op een stuk grond van maar liefst 600 hectare midden in een ruig, beschermd natuurgebied in het noordwesten van Aruba.


Divi Aruba

teaser image

All-inclusive

Divi Aruba is een all-inclusive hotel met 203 kamers. Het (laagbouw) hotel ligt op Druif Beach, een schitterend, niet alleen lang (ca. 300 m), maar ook breed wit zandstrand. De afstand naar Oranjestad, de hoofdstad van Aruba, bedraagt slechts ca. 5 autominuten.


Tamarijn

teaser image

Alle kamers hebben een fantastisch uitzicht op zee!

Tamarijn Aruba en Divi Aruba zijn nauw aan elkaar verwant en dat valt ook af te lezen aan de beschrijving: bijna een kopie van de Divi beschrijving. Maar toch geven we ook van Tamarijn een zo compleet mogelijk overzicht om misverstanden te voorkomen, en om recht te doen aan Tamarijn.

 

BewarenBewaren

Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op