Chill & Citytrip

Caribbean & New York

Bon Travel heeft een gouden combinatie ontdekt… Combineer een stedentrip naar ‘The City that Never Sleeps’ met de relaxte Caribbean en je hebt een droomvakantie! In een paar dagen verken je de highlights van New York. Chillen in Central Park, shoppen in Soho of op 5th Avenue, naar de musical op Broadway, ontdek kunstklassiekers in het Guggenheim of MOMA, lekker eten in het Meatpacking District, wandelen door Chinatown en Little Italy. Maar bovenal adem je de sfeer in van deze bruisende wereldstad. Daarna laat je heerlijk de indrukken van de afgelopen dagen bezinken in een hangmat op een Caribisch eiland. Perfect toch!?

Wat kan ik combineren met New York?

 • Deze eilanden zijn met een rechtstreekse vlucht te combineren met New York: Aruba, Bonaire, Curaçao, St. Lucia.
 • Deze bestemmingen zijn ook goed te combineren met New York: Belize, St. Barth, Anguilla, St. Maarten.
 • De bestemmingen Guadeloupe & Martinique zijn in de maanden oktober tot april met een voordelige rechtstreekse vlucht te combineren.
 • Bijna al onze reizen kunnen op maat worden samengesteld in combinatie met New York. Vooral wanneer je reizen maakt naar de bestemmingen zoals hiernaast weergegeven.
 • TIP! Combineer een stedentrip naar New York met een zeilreis door de Caribbean. Plak een stedentrip New York aan je huwelijksreis naar de Caribbean vast. Of ga na New York island hoppen door de Caribbean.

Wat BON travel kan betekenen…

 • BON travel kan op maat een reis naar New York en de Caribbean samenstellen aan de hand van jouw wensen. Geef ons middels het formulier een paar richtlijnen (bestemmingen, reisgezelschap, reisduur, type reis of beoogde budget) en dan maken onze specialisten een voorstel op maat.
 • Meerdere reisspecialisten bij BON travel hebben New York en de Caribbean bezocht. Ook voor advies, tips en inspiratie kun je bij ons terecht.
 • BON travel zorgt voor een logistiek optimale route. Vlieg bijvoorbeeld van Amsterdam naar New York, van New York naar een eiland in de Caribbean en vanuit de Caribbean weer naar Amsterdam.
 • We adviseren je graag bij het kiezen van een verblijf in New York.

Stedentrip New York en Caribische vakantie

City & Chill

New York, Bonaire

Een aangenaam contrast

Bonaire en New York, 13 dagen

De Combinatiereis Bonaire en New York vormt een aangenaam contrast. Ga eerst op stedentrip naar New York en vlieg daarna door naar het Caribische laid-back eiland Bonaire. Deze combinatie is is heerlijk. Eerst ga je volop indrukken opdoen in New York. In the City that Never sleeps ga je gemakkelijk mee in het tempo van de bruisende stad. En natuurlijk wil je ook veel zien en meemaken in deze wereldstad. Niks lekkerders dan je reis te vervolgen naar het rustige ontspannen Caribische eiland Bonaire. Hier leun je heerlijk achterover en kun je de indrukken lekker laten bezinken.

1.726

Wereldse combi

New York, St. Lucia

Wereldstad & Werelderfgoed in een reis

New York en St. Lucia, 13 dagen

Deze unieke combinatiereis combineert twee bestemmingen van wereldklasse. Deze reis is ideaal voor stellen en is ook zeer geschikt als huwelijksreis. Eerst samen de wereldstad New York ontdekken. En daarna vlieg je door naar St. Lucia. St. Lucia is de ideale bestemming voor volwassenen en een van ’s werelds beste honeymoon bestemmingen.

2.733
Ook al liggen de eilanden in het Caribisch gebied dicht bij elkaar. Ze zijn zeer divers! Van Engels tot Frans, van Avontuurlijk tot Luxe. De combinatiereizen van Bon Travel zorgen voor een leuke mix!
Baukje Thomson, ging met Bon Travel naar de Caribbean

City & The Beach

Aruba, New York

Wereldstad en Strand

Aruba en New York, 11 dagen

Wat is er nou fijner om nadat je New York hebt bezocht nog enkele dagen te chillen op een strand? Dat is de ultieme combinatie! Vlieg eerst vanaf Amsterdam naar New York en ontdek daar in een paar dagen New York. Sluit dan relaxt af op het Caribische eiland met ’s wereldse mooiste stranden, One Happy Island Aruba.

1.659

City & Avontuur

New York, Belize

Urban Jungle

Belize en New York, 17 dagen

De Combinatiereis Belize en New York is wellicht een beetje een vreemde combinatie maar daarom juist zo leuk. Deze combinatiereis is ontstaan uit het feit dat Belize niet direct vanaf Nederland te bereiken is. De meest directe vlucht naar Belize gaat via Atlanta (USA). Maar veel leuker, een reis via New York is ook een optie! En wie via New York reist wil natuurlijk meer zien dan het airport hotel.

Offerte aanvraag New York & Caribbean

 • We zijn gestart in New York. The Lombardy Hotel is een absolute aanrader. Ik zou dit hotel absoluut opnemen in jullie suggesties. De locatie en. het luxeniveau zijn nog veel beter/hoger dan de prijs doet vermoeden. Het is echt een bijzondere plek. Je hebt een soort appartement midden in New York. 2 minuten lopen van de Trump Tower, 5 minuten lopen van 5th Avenue en Central Park. Het allerbeste aan het hotel is Jimmy. De conciërge. Wat een lieve man.

  Margot New York & Bonaire
 • Het was een erg leuke reis. Alles was goed geregeld. Het was een prettig reisschema (qua vertrektijden ed). Ik was blij met de reisinformatie die ik vooraf kreeg toegestuurd. Dit was erg duidelijk en nuttig. Veel plezier gehad van de app maps.me, dat was een goede tip.

  Marieke New York & Bonaire, juni 2017
 • ...Hotel 50Bowery in New York en ‘ons huis’ in Morena Resort op Curaçao zijn echte aanraders!!... ...Tijdens de zomermaanden is New York een levendige bruisende stad waardoor een week nog veel te kort was, ook al hebben we heel, heel veel gezien en bezocht. Eten en drinken is er niet goedkoop maar er is zoveel aanbod dat er binnen elke prijsklasse wel iets te vinden is. Na ons weekje New York ‘verhuisden’ we naar Curaçao. We reisden met jetbleu en kunnen deze maatschappij alleen maar aanraden (heel stipt, correct en vriendelijk). ...het eiland heeft zoveel te bieden dat we ook daar hele dagen op pad waren (met onze huurauto en toch wel op een iets rustiger tempo dan in New York). De vele baaitjes, de (soms woeste en ruige) kusten, de gezellige strandjes, de natuurparken, de struisvogelfarm, Willemstad, ... alles was de moeite waard. Doe daar dan nog eens de vriendelijkheid van de mensen en het voordeel alles in het Nederlands te kunnen ‘afhandelen’ bij en je hebt alle ingrediënten voor een super relax-vakantie...

  Peter New York & Curaçao, juli 2018
 • Erg inspirerende reis. New York is een indrukwekkende stad en in 7 dagen kan je veel highlights zien en de ervaringen van deze wereldstad opdoen. Het is een drukke stad (the city that never sleeps) maar na enkele dagen krijg je wel overzicht. Jullie combideals zijn eigenlijk een gouden zet, want na 7 dagen hectiek lijkt het mij prima om nog eens 7 dagen in rust, ergens in de Caribische eilanden, neer te strijken.

  Patrick Combi New York & Caribbean
Neem contact met mij op

Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Not readable? Change text. captcha txt