Bonaire

Bonaire is een parel in het Caribische gebied. Het eiland is een van de drie beste duiklocaties ter wereld en staat ook als surfbestemming in de top tien. Bonaire is dus populair om te boeken als duikvakantie. Maar Bonaire heeft meer te bieden. Hier geen toeristenhectiek. Wel veel rust, historie en natuur. Onder water is van alles te zien, op het eiland zelf ook. Washington-Slagbaai Nationaal Park is beslist een bezoek waard. Dat geldt ook voor het pittoreske hoofdstadje Kralendijk. En de natuurlijke baai Lac Bay is het walhalla voor surfers. Iets verder naar het zuiden tekenen de zoutbergen zich af tegen de horizon. Bonaire heeft vele gezichten.

Bonaire onderscheidt zich van Curacao en Aruba door kleinschaligheid. Niet alleen door de oppervlakte van slechts 288 km2 en het relatief geringe aantal inwoners van ongeveer 13.000 mensen, maar ook en vooral door de bebouwing. Op Bonaire geen hoogbouw. Op Bonaire geen enkel verkeerslicht! Bonaire is  vooral een plek om tot rust te komen, ook voor gezinnen. Gemoedelijkheid en kleinschaligheid staan voorop. De bevolking is vriendelijk, het nachtleven bescheiden. Op Bonaire kun je nog ongestoord genieten. Van lekker eten en drinken. Van een verblijf in een luxe bungalow. Van koraal stranden en de zon. En van al dat moois onder water.

Bon travel komt al meer dan 20 jaar op het eiland. We kennen het eiland als onze broekzak.
Suzanne de Rooij, Mede eigenaar Bon Travel

Reizen naar Bonaire

City & Chill

New York, Bonaire

Een aangenaam contrast

Bonaire en New York, 17 dagen

De Combinatiereis Belize en New York is wellicht een beetje een vreemde combinatie maar daarom juist zo leuk. Deze combinatiereis is ontstaan uit het feit dat Belize niet direct vanaf Nederland te bereiken is. De meest directe vlucht naar Belize gaat via Atlanta (USA). Maar veel leuker, een reis via New York is ook een optie! En wie via New York reist wil natuurlijk meer zien dan het airport hotel.

2999

Doe een ABC-tje!

Aruba, Bonaire, Curaçao

Doe een ABC-tje!

Aruba, Bonaire, en Curaçao, 17 dagen

Het beste van de drie benedenwindse eilanden tijdens één vakantie. Bezoek Aruba, Curaçao en Bonaire en ontdek de verschillende culturen. Aruba met haar prachtige witte stranden, levendig Curaçao met de mooie baaien en Dushi Bonaire met haar rust en mooie natuur. De eilanden liggen niet ver uit elkaar, de verschillen zijn echter groot. En dat maakt het zo leuk om deze combinatiereis als vakantie te boeken.

1765

Ja, ik wil!

Bonaire

Trouw & Huwelijksreis Bonaire

Bonaire, 9 dagen

Hoe maak je van de bijzonderste dag in je leven ook echt de bijzonderste dag? Door te trouwen op een unieke locatie. Bonaire is bij uitstek geschikt om elkaar het jawoord te geven. De huwelijksreis plak je dan gewoon aan de plechtigheid vast! Bonaire is een ontzettend relaxte bestemming waar iedereen zich direct thuis voelt. De heerlijke caribische zon op je gezicht en de wind door je haren terwijl jullie elkaar het ja-woord geven. Dat is toch perfect?

Duiken

Bonaire

Duiken in Divers Paradise

Bonaire, dagen

Duikers over de hele wereld weten één ding zeker: Bonaire is een duikparadijs, eén van de drie beste duiklocaties ter wereld. Ervaar zelf waarom Bonaire een duikbestemming is waar duikers jaar na jaar terug komen.

Leer duiken

Bonaire

Leer duiken op Bonaire

Bonaire, 9 dagen

Zou je graag willen leren duiken? Dan is Diver’s Paradise Bonaire de perfecte plek om een duikcursus te volgen. Binnen deze vakantie naar Bonaire behaal je een Open Water 1 duikbrevet volgens de internationaal bekende Padi certificering. Hierna kun je overal ter wereld duiken.

1.348

Quality Time

Bonaire

Eigen luxe villa met familie / vrienden

Bonaire, 9 dagen

Uiteraard kun je in een accommodatie verblijven met vrienden en familie. Of misschien wil je wel met een duikgroep naar Bonaire en wil je gezellig bij elkaar zitten? Natuurlijk kun je in een accommodatie verblijven. Maar voor velen blijft het de ultieme beleving om samen een privé villa te huren. Gezellig samen tafelen en borrelen terwijl je geniet van een uitzicht op zee. Afgewisseld met een verfrissende duik in het zwembad. Bonaire is een heerlijke rustige plek waar geweldige verblijven aan zee zijn. De huizen worden vaak verhuurd door een eigenaar die in Nederland woont. Ze zijn dus zeer compleet uitgerust.

1200

Laid-back

Bonaire

Complete reis

Bonaire, 9 dagen

Een vakantie die je blij maakt. Een Caribische zon op je gezicht, de warme passaatwind door je haren terwijl alles een tandje lager …

750

Wat Bon travel voor je reis naar Bonaire kan betekenen…

  • Ruim aanbod door ons zorgvuldig geselecteerde accommodaties.
  • Ook de mogelijkheid om in een villa te verblijven.
  • Advies bij de keuze van het verblijf.
  • Expert in duikvakanties naar Bonaire. We kennen de accommodaties met duikfaciliteiten en hebben nauwe banden met de verschillende duikscholen.
  • Kunnen een Bon Food arrangement regelen. Ga uiteten bij 5 verschillende restaurants voor een voordelig tarief
  • Ruime ervaring in het organiseren van groepsreizen naar Bonaire
  • Kunnen inspelen op bijzondere wensen.