Disclaimer

Op deze website stelt BON Travel informatie ter beschikking. Hoewel BON travel – voorzover redelijkerwijs mogelijk – inspanningen heeft geleverd om zich van de juistheid van deze informatie te vergewissen, kan zij niet instaan voor de juistheid en/of volledigheid van deze informatie.

BON Travel aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot eventuele schade die voortvloeit uit het gebruiken van gegevens van deze website. Bij eventuele typefouten in specifiek prijzen of aantal personen kan BON travel niet worden gehouden om de reis ook zo aan te bieden.

BON Travel besteedt de grootst mogelijke zorg en aandacht aan de juistheid en volledigheid van de informatie die door middel van deze website verstrekt wordt. De verstrekte informatie is ontleend aan bronnen die betrouwbaar geacht mogen worden. Desondanks aanvaardt BON Travel geen enkele aansprakelijkheid voor mogelijke onjuistheden en/of tekortkomingen. Alle informatie is indicatief en wordt beschikbaar gesteld onder voorbehoud van onmiddellijke (tussentijdse) wijzigingen. Het voorgaande geldt nadrukkelijk ook voor de in deze website genoemde prijzen en tarieven.

BON Travel is voorstander van een zo open mogelijke communicatie met klanten. Daartoe worden ondermeer reacties van reizigers op de website gepubliceerd. BON Travel behoudt zich het recht voor reacties in te korten en/of de redactie aan te passen of in het geheel niet te plaatsen.

De prijs van een reis is definitief bij daadwerkelijke boeking vanaf uw zijde. Bij afwijkingen op de geoffreerde reis of de prijs zoals op deze website gepubliceerd zal BON travel altijd contact met u opnemen. Er is pas sprake van een overeenkomst na schriftelijke instemming van u, u bent immers de klant. Bij BON travel geldt niet dat u met het aanvragen van de reis u deze ook daadwerkelijk boekt. U dit altijd in overleg. U bent dan ook niet gebonden aan een overeenkomst, als u, een vrijblijvende offerte aanvraagt:

De belangen van de consument zijn gewaarborgd door:

 1. De aansluiting van BON Travel bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)
 2. De aansluiting van BON Travel bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen

Privacy Verklaring Bon Travel

BON travel is zich ervan bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze
verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. In dit document laten we u weten welke
gegevens we verzamelen, met welk doel we dit verzamelen, met wie wij deze gegevens delen, hoe
wij uw privacy beschermen en hoe u mogelijk de verzamelde gegevens kunt wijzigen. Zo snapt u
precies hoe wij werken.

Bekijk privacy verklaring

Voorwaarden

Hier treft u de voorwaarden van BON travel aan. Bon Travel werkt met standaard boekingen- en annuleringsvoorwaarden. Daarnaast zijn er Algemene voorwaarden. Tijdens actie periodes kunnen er afwijkende boekings- en betalingsvoorwaarden gelden. Op deze pagina treft u altijd een overzicht aan van de afwijkende voorwaarden.

Download hier onze algemene voorwaarden, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Gooi- en Eemland onder nummer 32112799.
Download hier onze annuleringsvoorwaarden.

Ook goed om te weten voordat je boekt...

Aanbetaling van de reissom

BON travel hanteert op de standaard reizen een aanbetaling van 15% van de reissom. Als je ook een reis- en of annuleringsverzekering hebt afgesloten zal deze volledig moeten worden voldaan (m.a.w. 15% van de reissom + 100% verzekeringskosten). Voor maatwerkreizen en/of speciale aanbiedingen/acties kan een verhoogde aanbetaling gelden. Dit zal duidelijk in de offerte worden vermeld.

De aanbetaling, welke bij de bevestiging van de reis wordt gevraagd, dient per ommegaande te worden voldaan. Het resterende bedrag dient uiterlijk 6 weken voor vertrek te zijn voldaan.

Betaalmethoden

Nadat je je reis bij BON travel hebt geboekt, ontvang je per email de definitieve bevestiging en factuur. De factuur kun je (veelal kosteloos) per bankoverschrijving voldoen. Het is ook mogelijk om met credit card te betalen. Als je met een credit card wil betalen dan ontvang je van BON travel een Paypal betalingsverzoek. Het betaalverzoek zal bestaan uit de reissom + 3,4% kosten welke door Pay Pal worden berekend. Het is niet mogelijk om per PIN te betalen.

Reisbescheiden

BON travel zal er voor zorgen dat jullie zonder zorgen op reis kunnen. Je ontvangt daarom 6 weken voor vertrek de reisbescheiden voor je reis. Hierbij zijn de vouchers voor de verschillende reisonderdelen inbegrepen die je ter plaatse kunt inleveren.

Calamiteitenfonds

Ons bedrijf is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:

 • (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren
 • de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren. Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.
  Meer over deze garantie vindt u op www.calamiteitenfonds.nl
  De kosten voor het Calamiteitenfonds bedragen € 2,50 per boeking of per 9 personen.

De garantie van het Calamiteitenfonds geldt voor overeenkomsten met consumenten:

 • die woonachtig zijn in Nederland;

die niet woonachtig zijn in Nederland, maar:

 • van wie de reis vanuit Nederland vertrekt;
 • die geboekt hebben op de Nederlandse (.nl) website van de deelnemer;
 • die geboekt hebben via het Nederlandse callcenter/kantoor van de deelnemer
 • die geboekt hebben via een Nederlandse doorverkoper (fysieke vestiging) of via een ZRA (mobiele doorverkoper) gevestigd in Nederland.

Als één van bovenstaande situaties van toepassing is dan beschouwt het Calamiteitenfonds de boeking als gemaakt in Nederland. Daarmee is de garantieregeling van toepassing.

Stichting Garantiefonds Reisgelden

Bon Travel (KvK nr. 32112799) is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR- garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.”

BON travel’s juridische naam is Coro Reizen BV. Ze is  bij SGR aangesloten als deelnemer 2644.

Vragen of onduidelijkheden?

We staan je graag telefonisch te woord, op werkdagen van 9:30 tot 17:30. Bel +31(0)355426071. Of stuur een email met je vraag naar info@bontravel.nl

Offerte aanvraag

Wat leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Via het formulier hieronder kun je een aanvraag doen. Maar je kunt ons ook altijd bellen zodat we telefonisch de aanvraag kunnen doornemen.  Vul het formulier in of laat een reisexpert jou bellen om je wensen op te nemen. 

NIeuwsbrief

Altijd de laatste Caribische deals en het actuele nieuws!

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)